digi 24

Pe 1 martie 2022 Digi24 a împlinit 10 ani de la prima emisie live. Stația de știri a grupului de comunicatii Digi România este poziționată de publicul român în top 3 cele mai credibile surse de informare din România.

Site-ul postului de știri Digi 24 este, de asemenea unul din cele mai accesate site-uri din România.

În ziua în care postul de știri a împlinește 10 ani, Digi24, s-a implicat în campania umanitară de gestionarea crizei umanitare din Ucraina alături de cei de la UNICEF România. 

În această perioadă, echipele Digi24 continuă demersurile profesionale de informare echilibrată, obiectivă și nealterată, practicate și bazate, fără pauză, pe valorile asumate încă de la înființarea postului.

Creat pentru și despre românii de pretutindeni, Digi24 este un proiect unic pe piața de media. Celebrarea celor 10 de ani de la prima emisie aduce la un loc munca tuturor colegilor, indiferent de momentul în care s-au alăturat echipei, dar și modalitățile prin care postul a evoluat. Digi24 a demonstrat că publicul și interesul său au fost mereu în centrul tuturor preocupărilor sale, acesta fiind invitat să se informeze, să găsească inspirație și să dezbată prin dialog liber.

Echipa Digi24 mulțumește publicului pentru încrederea acordată de fiecare dată!

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de știri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24.ro deține recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.