premier league rusia

Premier League și Liga engleză de fotbal au convenit să-și suspende ofertele de difuzare pentru a preveni difuzarea meciurilor la pe posturile TV din Rusia.

Cele 20 de cluburi ale Ligii au convenit în unanimitate să suspende acordul cu partenerul rus de emisie Rambler (Okko Sport), cu efect imediat. Afacerea valorează aproximativ 6 milioane de lire sterline pe an pentru Premier League.

Accesul la serviciul iFollow al EFL și la alte servicii de streaming au fost, de asemenea, retrase în teritoriu.

Într-o declarație, Premier League a spus că „condamnă ferm invadarea Ucrainei de către Rusia. Facem apel la pace și gândurile noastre sunt la toți cei afectați”.

Reprezentantii Premier League au spus ca vor face și o donație de 1 milion de lire sterline către Comitetul de urgență în caz de dezastre (DEC) din Ucraina pentru a furniza ajutor umanitar direct celor care au nevoie.

Premier League a mai spus că această acțiune urmează unui weekend de meciuri care a afișat sprijinul întregii ligi pentru Ucraina.

A continuat: Toți căpitanii de club au purtat banderole speciale, iar fanii s-au alăturat jucătorilor, managerilor, oficialilor de meci și personalului clubului într-un moment de reflecție și solidaritate înainte de începerea fiecărui meci.

premier league rusia

Ecrane mari afișau „Football Stands Together” pe fundalul culorilor albastru și galben ale drapelului ucrainean. Aceste cuvinte au fost afișate și pe plăcile perimetrale cu LED-uri în timpul meciurilor.

Acest mesaj de solidaritate a fost vizibil pentru fanii din întreaga lume pe canalele digitale din Premier League și prin transmisiunile meciurilor.

Această acțiune se adaugă numeroaselor moduri în care cluburile continuă să-și arate sprijinul.