clever media

Clever Media Group, grupul care detine mai multe posturi de televiziune, printre care Prima TV si Look Sport, anunta schimbari majore.

Compania a depus o solicitare la CNA de schimbare ca denumirii canalelor sale de sport, care se vor denumi de acum Prima Sport. Mai mult, pe langa cele 4 canale existente, se va lansa inca un nou post, Prima Sport 5.

Clever Media Group a mai primit din partea Consiliului National al Audiovizualului licente de emisie pentru inca 8 posturi de televiziune tematice.

Vor fi lansate un canal de ştiri, Prima News/Prima News HD,  unul de divertisment, Prima Show/Prima Show HD, unul cu programe de comedie, Prima Comedy/Prima Comedy HD,  unul de documentare, Prima Wild/Prima Wild HD,  un canal TV de teleshopping, Prima Shop 24/Prima Shop 24 HD, unul muzical, Prima Tradițional Music/ Prima Tradițional Music HD, un canal dedicat documentarelor istorice, Prima History/Prima History HD şi  unul tematic de cooking,  Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din București.

Cele mai importante 5 campionate de fotbal din lume:  Premier League/Anglia, La Liga/Spania, Serie A/Italia, Bundesliga/Germania si Ligue 1/Franta sunt în 2022 pe canalele Prima Sport 1, 2, 3, 4 si 5.  Acestora li se alatura Champions League, Formula 1, Cupa Romaniei si Liga 1.

“Dorința noastră este să consolidăm grupul și să dezvoltăm un pachet propriu de conținut media diversificat. Suntem într-un an de plină dezvoltare a platformelor alternative așa că mizăm pe platforma noastră de streaming online, PrimaPlay.ro. Clever Group este un jucător de top pe piața națională și dorința noastră este de a le oferi telespectatorilor noștri conținut variat și interesant. Avem zi de zi la televizor, pe canalele de televiziune din portfoliu, informații, entertainment, competiție, informații din zona de business, 3 canale dedicate filmelor și un canal dedicat antreprenorilor din agricultură. Toate acestea ne permit să ajungem la un număr mare de telespectatori cărora să le oferim totul din prima”, spune Adrian Tomșa, actionar principal al grupului de firme Clever.

 Grupul media detine si opereaza pe piata de la noi posturile de televiziune Prima TV, Agro TV, Profit News, Cinemaraton, CinemaEst. De asemenea, la finalul anului trecut, Medika TV a fost preluat de Clever Media Network prin firma Diplomatic Digital SRL. Aceasta din urma, a obţinut acordul CNA pentru intrarea în acţionariatul companiei Medika Broadcast Channel (care operează licenţa postului medical). Grupul opereaza si platforma de continut video la cerere Prima Play.