rebel wilson

Actrița Rebel Wilson a făcut publică prima imagine împreună cu iubita ei „prințesă” după ce s-a declarat gay la 42 de ani.

Actrița din seria The Pitch Perfect a împărtășit vestea despre sexualitatea ei într-o o postare pe Instagram, împărtășind un instantaneu din zâmbetul ei alături de noul partener, creatoarea de modă Ramona Agruma.

Ea a numit-o „Prințesa Disney” într-un mesaj însoțit de inimi și un emoji curcubeu și hashtag-ul „loveislove”.

O sursă apropiată actriței a declarat pentru PEOPLE: „Rebel este într-un loc uimitor și nu am văzut-o niciodată mai fericită”.

„Am vorbit la telefon câteva săptămâni înainte de a ne întâlni. Și asta a fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște”, a spus ea, într-un interviu pentru People, în care nu precizase că era vorbă de o femeie.

„A fost un pic de școală veche în acest sens – foarte romantic.”

Agruma, despre care se spune că are între 27 și 30 de ani, a fost, de asemenea, prezentă pe Instagram-ul lui Wilson în ultimele luni, deși nu a fost prezentată ca altceva decât o prietenă.

Rebel Wilson a avut totuși relații și cu bărbați. Fostii parteneri ai lui Wilson includ Jacob Busch, 31 de ani, din familia companiei de bere Anheuser-Busch, de care s-a despărțit în februarie anul trecut.

Apoi s-a zvonit că ar fi într-o relație cu jucătorul de tenis Matt Reid, în vârstă de 31 de ani.

Wilson a spus că ia o pauză de la scena întâlnirilor înainte de a ieși, spunând: „Din fiecare relație, înveți lucruri despre tine și despre ceea ce cauți. Nu mi-am întâlnit încă perechea, dar am speranța că o voi face.”

Anunțul vine după ce a numit 2020 „anul sănătății” ei, datorită faptului că și-a schimbat complet stilul de viață și a slăbit mai mult de 35 kg printr-un regim de exerciții și dietă.