amc+

Serviciul de streaming AMC+ va fi lansat în Europa Centrală și de Est în primul trimestru al anului 2023.

Vorbind în cadrul unei discuții pe tema Pay-TV: Global trends v CEE trends la NEM din Dubrovnik, Levente Málnay, EVP, AMC Networks International, a adăugat că scopul ar fi ca AMC să lucreze cu distribuitorii companiei, cum ar fi operatorii de cablu și satelit, cu care are o relație simbiotică.

El a adăugat că AMC+ nu va concura și nu poate concura cu jucători precum Netflix și, în schimb, va oferi ceva diferit.

În SUA, AMC+ spune că difuzează „doar lucrurile bune”, iar serviciul de streaming se va construi pe această tradiție în CEE, arătând în același timp și conținut local.

AMC+ este un serviciu de streaming video la cerere cu abonament deținut de AMC Networks care a fost lansat în iunie 2020 în SUA. Serviciul este un pachet premium care include fluxurile live și bibliotecile de programe ale rețelelor de televiziune ale companiei și ale mărcilor de streaming, împreună cu propriul său conținut exclusiv.

AMC+ include în principal conținut de la AMC, BBC America, IFC, Sundance TV, Shudder, IFC Films Unlimited și Sundance Now. Serviciul oferă acces anticipat la seriale originale (cum ar fi franciza The Walking Dead de la AMC), cu episoade noi oferite cu o săptămână înainte de premiera televiziunii prin cablu.