ciobanu rusu kiss fm

Matinalii Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu nu vor mai prezenta matinalul postului de radio Kiss FM. Vestea a fost extrem de surprinzătoare pentru ascultătorii postului, emisiunea fiind lider de audiență .

Cel mai probabil discuțiile s-au învârtit în jurul negocierii contractelor care au expirat la începutul lunii și nu au mai fost prelungite. 

De altfel, cei doi au fost deja înlocuiți, emisiunea intrând mai devreme în vacanță. Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu prezentau împreună cu Ana Moga emisiunea Foarte bună dimineața...

Divorțul oficial a fost anunțaț ieri pe rețele de socializare, atât de postul de radio cât și de cei doi prezentatori.

Locul lor a fost preluat pentru moment de Nicoleta Creciunesc care prezintă emisiunea de vară Nico de la 7. 

Anunțul postului de radio:

„Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuţi la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei” şi Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieţii, vă mulţumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi pentru că aţi făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România.

Atât pe noi, cât şi pe „ursuleţi”, ne aşteaptă succese noi! WE KISS YOU!"

Cei doi au postat mesaje sub formă de comentarii:



Dacă Ionuț Ciobanu a prezentat matinalul timp de 5 ani, Andrei Ciobanu a avut rolul acesta timp de 8 ani, prezentând matinalul împreună cu Sergiu Floroaia. 

La nivelul întregii ţări şi la oraşe, matinalul Kiss FM este cel mai ascultat, potrivit ultimelor date de audienţă. Are o medie de 1,2 milioane de ascultători în ţară şi de 810.000 în oraşe. În Bucureşti, este pe locul cinci.