NIKON ANUNȚĂ LANSAREA A DOUĂ BINOCLURI NOI PROSTAFF

Bogdan Chirea
0
binoclu nikon


Nikon introduce două noi modele în familia PROSTAFF: binoclul PROSTAFF P7 și binoclul PROSTAFF P3. Ambele modele sunt perfect potrivite pentru o serie de hobby-uri, inclusiv pentru observarea păsărilor și a vieții sălbatice. 

PROSTAFF P7 oferă utilizatorilor o rezoluție excelentă și imagini cu contrast ridicat. Binoclurile PROSTAFF P3 mai mici sunt la fel de atractive și rezistente ca și frații lor mai mari și sunt extrem de ușor de utilizat, ceea ce le transformă într-o alegere ideală pentru utilizatorii începători.

Bazându-se pe reputația deja excelentă a predecesorului lui (PROSTAFF 7S), binoclul PROSTAFF P7 oferă performanțe optice, care depășesc cu mult așteptările la acest nivel de preț. Utilizatorii se vor bucura de o imagine strălucitoare, clară, chiar și în condiții de lumină slabă. PROSTAFF P7 se mândrește, de asemenea, cu un sistem de blocare a dioptriei, care permite utilizatorilor să ajusteze focalizarea în mod fiabil.

Binoclul PROSTAFF P3 înlocuiește apreciatul binoclu PROSTAFF 3S, oferind utilizatorilor o introducere simplă în domeniul opticii de calitate. Cu o acoperire multi-strat aplicată pe lentile și un strat din aliaj de argint cu grad ridicat reflexie pe suprafețele oglinzilor prismelor, PROSTAFF P3 oferă o imagine superbă și strălucitoare, de care oricine poate beneficia.

Utilizatorii oricărui model se vor bucura de un design compact și de un câmp vizual aparent larg, facilitând căutarea și urmărirea subiectului care se mișcă rapid sau neregulat. Ambele modele sunt impermeabile și pregătite de aventură.

Adam Randall, Manager de produs, Nikon Europe, declară: „Suntem încântați să oferim două modele noi PROSTAFF, unul pentru pasionații serioși și unul pentru utilizatorul novice. Ambele modele sunt compacte, ușoare și rezistente, ceea ce este minunat deoarece pot fi împachetate cu ușurință în bagaje sau agățate de gâtul utilizatorului fără griji. În plus, cu o alegere de patru dimensiuni pentru fiecare model, este ușor să găsiți mărirea perfectă și diametrul lentilei pentru nevoile dumneavoastră”.


 REZUMATUL CARACTERISTICILOR CHEIE: PROSTAFF P7

Binocluri de înaltă performanță pentru pasionați: design optic de calitate cu toate lentilele și prismele acoperite multi-strat pentru imagini mai luminoase. Prismele superioare multi-strat cu acoperire pentru corectarea fazei asigură o rezoluție excelentă, chiar și în condiții de lumină slabă.

Alegeți dimensiunea perfectă: disponibil în dimensiunile 8x42, 10x42, 8x30 și 10x30.

Câmp vizual aparent larg: Binoclul PROSTAFF P7 8x30 oferă o imagine amplă a câmpului vizual de 62.6°, iar PROSTAFF P7 10x42 oferă o imagine aparentă și mai amplă a câmpului vizual de 62.9°.

Focalizare perfectă: Inelul de reglare a dioptriei de pe cilindrul din dreapta vă permite să calibrați focalizarea pentru diferența de vedere dintre cei doi ochi. După ce ați reglat dioptria, puteți bloca dispozitivul de reglare pentru a preveni reglarea neintenționată.

Foarte robust: etanșeitatea (până la 1 m timp de până la 10 minute) și o proiectare fără aburire mențin vederea clară, indiferent de vreme. Armura de cauciuc protejează binoclul împotriva reculurilor și loviturilor.

Extrem de confortabil: fiecare model PROSTAFF P7 are o distanță oculară lungă (15 mm sau mai mult), ceea ce face ca acest binoclu să fie perfect pentru purtătorii de ochelari. Vizoarele din cauciuc cu rotire și glisare cu multi-clic ușurează reglarea poziției corecte a ochilor dacă nu purtați ochelari.

Ușor de curățat: stratul rezistent la ulei și apă de pe obiectiv și oculare vă permite să ștergeți rapid umezeala, amprentele și petele.

REZUMATUL CARACTERISTICILOR CHEIE: PROSTAFF P3

Binoclu pentru utilizatori începători: lentilele sunt acoperite multi-strat pentru imagini mai luminoase și stratul din aliaj de argint cu grad ridicat de reflexie este aplicat pe suprafețele oglinzilor prismei.

Alegeți dimensiunea perfectă: disponibil în dimensiunile 8x42, 10x42, 8x30 și 10x30.

Câmp de vizualizare aparent larg: Binoclul PROSTAFF P3 8x30 oferă o imagine amplă a câmpului vizual de 62.6°, iar PROSTAFF P3 10x42 oferă o imagine aparentă și mai amplă a câmpului vizual aparent de 62.9°.

Foarte robust: etanșeitatea (până la 1 m timp de până la 10 minute) și o proiectare fără aburire mențin vederea clară, indiferent de vreme. Armura de cauciuc protejează binoclul împotriva reculurilor și loviturilor.

Extrem de confortabil: fiecare model PROSTAFF P3 are o distanță oculară lungă (15 mm sau mai mult), ceea ce face ca acest binoclu să fie perfect pentru purtătorii de ochelari. Vizoarele din cauciuc cu rotire și glisare cu multi-clic ușurează reglarea poziției corecte a ochilor dacă nu purtați ochelari.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)