Rareș Mariș a lansat “Prea Tânăr”, primul său single din carieră

Bogdan Chirea
0
Prea tânăr

Deși as fi spus că am deja pe lista de preferate două piese de-ale lui Rareș Mariș, câștigătorul emisiunii One True Singer de la HBO, artistul a lansat primul său single din carieră.

Piesa se numește “Prea Tânăr” și, după cum am aflat, a fost compusă sau produsă împreună cu Florian Rus, versurile fiind scrise tot de Florian Rus. Altfel spus, cei doi au continuat colaborarea începută chiar în cadrul emisiunii. 

Videoclipul piesei a fost lansat ieri pe canalul de YouTube al lui Rareș:


Filmat în munți, clipul poartă semnătura regizorului Anton Stan dar si imaginea lui Rareș, tânărul clujean reușind să ne transmită, ca și in videoclipul din cadrul emisiunii One True Singer, foarte multă expresivitate. Povestea ne introduce intr-o lume feerică, cu peisaje de basm, in care Rareș ne arată ca … dragostea doare si lupta pentru inima cuiva este extrem de dificilă.

Piesa este lansată prin intermediul casei de discuri Global Records, care i-a oferit artistului un contract de 50.000 de euro la finalul concursului One True Singer dar si un contract.

Rareș va susține și un concert de lansare a primului său single în club Expirat din București pe 7 Iunie. Biletele puse în vânzare la acest eveniment au fost deja epuizate, cu alte cuvinte, evenimentul este sold-out. 


Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat aproape 3 luni, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume precum The Motans și florianrus, primind în același timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Serban Cazan, Alina Eremia și Bruja, dar și de la nume precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Pe lângă “Prea Tânăr”, la concertul de lansare fanii vor avea ocazia să asculte piese din cadrul One True Singer, dar și muzica nouă la care rareș a lucrat de când a câștigat show-ul.

Prima piesa a lui Rareș demonstrează că show-ul produs si difuzat de HBO și HBO max ne arată că show-ul a livrat exact ceea ce a promis de la bun început, piesa fiind deja difuzată de cele mai importante posturi de radio din România.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)