sexn

Nu știu cât de razna a ajuns lumea în ziua de azi în goana după bani dar se pare că ar fi unii care în timp ce întrețin relații sexuale se gândesc cum ar putea face bani din asta... mai exact cum ar putea câștiga cripto și/sau o varietate de NFT-uri.

Această premisă se află la baza a ceea ce SEXN, un nou startup de criptomonede, se bazează pe următoarea frontieră pentru web3. Numele „SEXN” provine dintr-o aplicație de stil de viață existentă numită STEPN, care teoretic permite utilizatorilor să câștige bani mergând, făcând jogging și, în general, fiind activi.

SEXN, pe de altă parte, schimbă ideea de la mers la ... sex. Pentru a începe cu aplicația web3 sexuală – care, prin propria profesie, își propune să ofere o oportunitate de monetizare pentru ceea ce descrie drept cele mai importante două lucruri de pe planetă, sexul și banii – părțile interesate sunt stimulate să finalizeze o varietate de poziții, obiective pentru a câștiga criptomonede.

După conectarea unui portofel criptografic la un cont și descărcarea aplicației SEXN, utilizatorii au mai întâi sarcina de a cumpăra NFT-uri, care variază în raritate și pot fi folosite pentru a câștiga jetoane create de proiectul însuși. Denumite „Sex Organ Token” sau $SOT, aceste jetoane au intrat în vigoare la 1 iunie și pot fi achiziționate prin îndeplinirea sarcinilor în aplicație, toate acestea gravitând în jurul utilizării telefonului pentru a măsura activitatea sexuală. $SOT a strâns puțin peste 100.000 USD înainte de lansare.

Pentru a oferi o imagine mai clară a acestor obiective legate de sex, care beneficiază de cripto-câștiguri, definite vag, SEXN evidențiază cele patru moduri din aplicația sa. Pentru a participa la oricare dintre activitățile prevăzute în următoarele moduri, utilizatorii au nevoie de o brățară sau un ceas inteligent care a fost sincronizat cu aplicația lor mobilă SEXN, un NFT specific modului care poate fi achiziționat cu Binance Coin și unități existente ale simbolului de guvernare al aplicației, $SST. Încă confuz ?

„Modul Coitus” este activat prin deținerea unui prezervativ NFT, care este disponibil pentru cumpărare prin magazinul SEXN; acesta poate fi activat înainte de sex atingând un buton din aplicație. Pe baza informațiilor biometrice primite de la brățara utilizatorului, aplicația stabilește dacă aceștia fac sau nu sex într-adevăr și recompensează utilizatorii cu $SOT.

„Modul de masturbare” necesită jucării de masturbare NFT și funcționează similar cu Coitus, doar că poate fi făcut independent. Din păcate, oferă și o sumă mai mică de $SOT. Site-ul SEXN explică că aplicația sa „va determina dacă vă masturbați pe baza informațiilor biometrice de la senzori”.

Există foarte puține informații despre „modul Sadism și „Masochism” în afară de faptul că necesită „un examen de intrare profesional”. În plus față de orice înseamnă asta, utilizatorii au nevoie și de un prezervativ NFT și de „un NFT BDSM Toys corespunzător”.


Dacă toate acestea nu au fost suficiente, „Modul Super” necesită un bilet pentru luna de miere NFT și funcționează ca o versiune super-încărcată a modului Coitus. În timp ce acesta din urmă este limitat săptămânal, Super Mode permite utilizatorilor să creeze criptografii făcând sex „în zile consecutive, la fel ca în luna de miere” și măsurând această activitate de mai multe ori pe săptămână.

ĂSTA ESTE... VIITORUL? — Se pare că speranța pentru SEXN este că în cele din urmă se va transforma într-un ecosistem mai larg de rețele de comerț electronic și „dezvoltare a sectorului social privat”, pe măsură ce oamenii lucrează pentru a câștiga atât jetoane $SST, cât și $SOT. Desigur, ambele sunt supuse capriciilor pieței volatile a criptomonedei.

Poate că tot ce ai citit mai sus ți se pare pur și simplu o prostie, fără nicio valoare sau aplicație în lumea reală, mai ales că se pare că întregul lucru seamănă cu a transforma sexul în ceva similar cu prostituția, transformându-l într-o corvoadă sau într-o căutare secundară RPG. Cel puțin veți oferi unei companii amorfe analize despre obiceiurile, dieta și înclinațiile dvs. sexuale.