amc orange

AMC Networks International Central & Northern Europe (AMCNI CNE) și Orange România au semnat o reînnoire pe mai mulți ani a acordului lor de distribuție.

Drept urmare, Orange România, Orange România Communications și NextGen Communications vor difuza abonaților săi canalele AMCNI â: AMC, Filmcafe, JimJam, Minimax, TV Paprika și CBS Reality.

În plus, prin acest acord, AMC, Filmcafe, TV Paprika și Minimax vor fi distribuite în pachetele de bază ale tuturor platformelor majore din România, extinzând distribuția portofoliului și ajungând la marea majoritate a abonaților la TV cu plată.

Comentând dezvoltarea, Levente Málnay, EVP/MD al AMCNI CNE, a declarat: „Această reînnoire a parteneriatului nostru pe termen lung cu Orange România Group, care include acces extins la programarea noastră, evidențiază cererea puternică pentru conținutul nostru premiat și amestecuș divers de mărci globale și locale. Ne-am mărit constant investițiile în România în ultimii ani pentru a ne asigura că abonații primesc cel mai convingător și exclusiv conținut și suntem deosebit de încântați că multe dintre canalele AMCNI vor fi acum disponibile în cel mai larg pachet, permițând un număr mai mare de telespectatori români care se vor putea bucura de programarea noastră populară”.

Pierre-Etienne Cizeron, CMO, Orange România, a adăugat. 

„Orange este rețeaua #1 în România, oferind conectivitate la cele mai înalte standarde. În timp ce ne concentrăm pe calitatea serviciilor pentru rețelele mobile, fixe și TV, punem mare accent pe diversitatea conținutului pentru abonații noștri TV. Reînnoirea acordului cu AMC Networks International este dovada angajamentului nostru de a furniza conținut de top pentru clienții noștri. Ne bucurăm că acum abonații Orange România Communications și NextGen Communications se vor putea bucura de programarea de calitate AMC și Filmcafe alături de clienții Orange România. Acesta este un pas suplimentar către un model cu o singură ofertă pentru toți clienții din Grupul Orange România”.