chris rock

Chris Rock susține că a refuzat o ofertă de a găzdui Oscarurile în 2023.

Comediantul în vârstă de 57 de ani - care a prezentat anterior premiile Oscar în 2005 și 2016 - a refuzat să se întoarcă drept gazdă în urma incidentului de la ceremonia din acest an, când a fost pălmuit de Will Smith pe scenă după ce a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

După cum a raportat MailOnline, Rock a sustinut un spectacol de stand-up comedy în Phoenix, Arizona, în weekend, când a abordat situația.

El a făcut referire la asasinarea regretatei soții a lui OJ Simpson, Nicola Brown Simpson, spunând că oferta pentru el de a se întoarce ar fi ca și cum i-ai cere "să se întoarcă la restaurant".

Acesta a mai spus că a dezvăluit că i s-a cerut să facă o reclamă la Super Bowl în urma incidentului, dar a refuzat și acea ofertă.

Un membru al audienței l-a îndemnat să "vorbească" despre palma primită și a făcut referire la rolul lui Smith ca Muhammad Ali în "Ali" din 2001.

El a adăugat: "E mai mare decât mine. Statul Nevada nu ar sancționa o luptă între mine și Will Smith".

Smith l-a lovit pe Rock peste față cu mai puțin de o oră înainte de a-și ridica statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din "Regele Richard" la Oscarurile din martie.

Luna trecută, el și-a cerut scuze și l-a contactat public pe Rock, susținând în același timp că a fost rănit atât "psihologic, cât și emoțional" de incident.

El a spus: "Totul este neclar. Vă spun sincer, Chris, îmi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici atunci când ești gata să vorbești.

"Urăsc când îi dezamăgesc pe oameni. Așa că mă doare, mă doare psihologic și emoțional să știu că nu m-am ridicat la înălțimea imaginii și impresiei oamenilor despre mine.

"Iar munca pe care încerc să o fac este că sunt profund remușcătoare și încerc să am remușcări fără să-mi fie rușine de mine.

"Sunt om si am facut o greseala si incerc sa nu ma gandesc la mine ca la o bucata de c***."