top netflix

Platfoma de video streaming a publicat topul celor mai vizionate producții pentru săptămâna care începe cu 15 august. 

Sandman și Tura de zi sunt în fruntea listei producțiilor în limba engleză, iar Extraordinara avocată Woo este cel mai vizionat titlu din această săptămână

Speranțele spectatorilor s-au împlinit, serialul Sandman al lui Neil Gaiman a ocupat primul loc pe lista producțiilor în limba engleză pentru a treia săptămână consecutivă, cu 77,24 de milioane de ore de vizionare și a apărut în Top 10 în 91 de țări. În plus, fanii s-au bucurat de un episod-bonus în două părți al acestui serial de fantezie întunecat, în care au fost prezentate poveștile Dream of a Thousand Cats/Calliope.  Spectatorii au devorat de-a dreptul Niciodată nu am..., pentru că sezoanele 1 și 2 (cu 17,01 de milioane de ore de vizionare și, respectiv, 16,77 de milioane) au intrat în Top 10, iar sezonul 3 al aceluiași serial s-a clasat pe locul 2 în top, cu 59,45 de milioane de ore de vizionare. Stranger Things 4 cu 28,8 de milioane de ore de vizionare, sezonul 3 al serialului Locke & Key cu 28,31 de milioane de ore de vizionare și sezonul 4 al serialului Virgin River cu 20,47 de milioane de ore de vizionare au rămas în continuare în top. Miniserialul polițist de aventuri Ecouri a intrat în top, cu 25,63 de milioane de ore de vizionare, regăsindu-se în Top 10 în 31 de țări. 

Fanii au continuat să se atașeze de serialul dramatic Extraordinara avocată Woo. Această producție coreeană de succes a continuat să se mențină pe locul 1 în lista serialelor în alte limbi decât engleza, cu 77,43 de milioane de ore de vizionare, devenind astfel cel mai vizionat titlu în această săptămână. Serialul a ajuns și pe lista celor mai populare producții, unde ocupă locul 6, cu un total de 341,46 de milioane de ore de vizionare. 

În clasamentul serialelor în alte limbi decât engleza de săptămâna aceasta au intrat drama mexicană Flăcările pasiunii (cu 27,68 de milioane de ore de vizionare) și thrillerul spaniol Alma (cu 7,92 de milioane de ore de vizionare). Thrillerul coreean O familie model a urcat pe locul 3, cu 19,77 de milioane de ore de vizionare. Printre favoritele ce revin se numără drama coreeană Alchimia sufletelor, drama turcească Un alt sine, drama spaniolă Alba și drama braziliană Bună dimineața, Verônica

În Top 10 Filme în limba engleză, locul 1 este ocupat de Tura de zi al lui J.J. Perry, cu 63,39 de milioane de ore de vizionare. Această comedie cu vampiri, despre prietenie, a fost în Top 10 în 93 de țări. Comedia romantică În ambele sensuri, cu Lili Reinhart în rol principal, i-a purtat pe spectatori în lumi paralele. Regizat de Wanuri Kahiu, cu un scenariu de April Prosser, filmul s-a clasat pe locul 2 în acest clasament, cu 48,06 de milioane de ore de vizionare. Iubirea poate lua o turnură neașteptată, demonstrată de filmul Următoarele 365 de zile, care și-a făcut debutul în clasament cu 39,31 de milioane de ore de vizionare,  regăsindu-se în Top 10 în 92 de țări. După patru săptămâni, Inimi purpurii a dovedit că a rămas în inimile și mințile spectatorilor, înregistrând încă 23,41 de milioane de ore de vizionare. 

Acest film se regăsește și în lista celor mai populare producții, pe locul 7, cu 220,61 de milioane de ore de vizionare. Dând startul noului sezon al seriei de documentare antologice Povești din sport, Povești din sport: Prietena care nu exista a captivat spectatorii, înregistrând 20,05 de milioane de ore de vizionare. Filmul de acțiune și aventuri The Gray Man, regizat de frații Russo, se află pe locul 6, cu 14,64 milioane de ore de vizionare. Aventura epică animată Monstrul mărilor continuă să bucure spectatorii, filmul înregistrând 8,12 milioane de ore de vizionare. Lista se încheie cu documentarul simpatic și drăgălaș În mintea pisicilor, cu 6,99 milioane de ore de vizionare. 

Drama norvegiană pentru adolescenți Royalteen a intrat în lista filmelor în alte limbi decât engleza pe primul loc, cu 11,91 milioane de ore de vizionare. Tot la capitolul debuturi în acest top, filmul SF japonez Alchimistul de Oțel: Răzbunarea s-a clasat pe locul 4, cu 5,82 milioane de ore de vizionare. Fanii au continuat să rămână atașați de unele dintre filmele lor favorite, care se regăsesc în continuare în acest clasament: thrillerul spaniol Nume de cod: Împăratul, filmul coreean de acțiune și aventură Vocea lui Carter, care se regăsește și în lista celor mai populare producții, pe locul 8, cu un total de 61,15 de milioane de ore de vizionare, comedia neagră indiană Dragile de ele, filmul horror german Un cer roșu ca sângele, documentarul argentinian Jefuitorii de bănci: Ultimul mare jaf și filmul de acțiune și aventură indian RRR.