Minions: The Rise of Gru

Dacă a existat o surpriză majoră la box office anul acesta, poate fi doar Minions: The Rise of Gru. Filmul a devenit o senzație rapidă la nivel mondial, iar fanii micilor acoliți galbeni îi vor putea aduce în curând pe toți acasă.

Această ediție de colecție a Minions: The Rise of Gru va fi disponibilă pentru descărcare digitală începând cu 30 august și va fi disponibilă pentru cumpărare pe 4K ultra-HD, Blu-ray și DVD pe 2 septembrie. În timp ce filmul în sine a devenit disponibil pentru Descărcare digitală începând cu 2 august, în SUA, viitoarea ediție de colecție va conține o serie de caracteristici speciale pentru superfanii francizei Minions, cu peste 60 de minute de conținut bonus.

Acest conținut suplimentar va include două mini-filme exclusive plasate în aceeași epocă cu filmul, filmări și bloopers, precum și o lecție de animație și desen de la co-regizorul filmului, Brad Abelson. Starul filmului, Steve Carell, va fi văzut și în acest film de animație, descriind modul în care filmul a trecut de la concept art, la storyboard-uri și, eventual, la un produs finit. Conținutul bonus conține, de asemenea, descrieri și fundaluri de tip wallpaper pentru personajele principale ale filmului.

Filmul în sine este un prequel al francizei Despicable Me și servește ca o poveste de origine pentru Gru (Carell), deoarece visează pentru prima dată să devină un supercriminal. Filmul este o cronică a căutării sale pentru ticăloșie, arătând în același timp originile sale cu Minions (toate exprimate de Pierre Coffin). În roluri suplimentare sunt prezentate vocile lui Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless și RZA.

Franciza Minions/Despicable Me a avut aproape întotdeauna succes financiar, iar Minions: The Rise of Gru nu a fost diferit. Filmul a depășit continuu așteptările de la box office de la lansarea sa în cinematografe din 1 iulie. A depășit proiecțiile inițiale și a încasat 202 milioane de dolari în întreaga lume în weekendul său de deschidere. În timp ce vacanța prelungită de 4 iulie a ajutat în mod clar box office-ul din SUA, succesul nu a fost văzut doar pe plan intern - filmul a adus în plus 93,8 milioane de dolari în străinătate. În ciuda faptului că a fost lansat de aproape două luni, Minions: The Rise of Gru continuă să aducă bani și a depășit recent 790 de milioane de dolari la box office-ul global.