Anna Kendrick

Anna Kendrick își va face debutul regizoral în „The Dating Game”. Starul „Pitch Perfect” va conduce, de asemenea, distribuția filmului care spune povestea lui Cheryl Bradshaw, o concurentă în serialul de potriviri de succes din anii 1970 „The Dating Game”

Căutarea iubirii lui Bradshaw ia o întorsătură terifiantă când burlacul își abandonează fațada fermecătoare pentru a dezvălui că este un criminal în serie psihopat.

Anna va juca rolul lui Bradshaw și, de asemenea, produce filmul, scenariul fiind a fost scris de Ian McDonald.

Filmul este în prezent în pre-producție, iar filmările urmează să înceapă la sfârșitul lunii octombrie. Casting suplimentar este încă în desfășurare.

Studiourile ACG ale lui Stuart Ford finanțează proiectul și atât Kendrick, cât și Ford vor prezenta filmul cumpărătorilor la Festivalul de Film de la Toronto.

Anna, în vârstă de 37 de ani, a declarat: „Mi-a plăcut acest scenariu din momentul în care l-am citit. Și, deși eram în mod evident încântată să interpretez personajul lui Cheryl, m-am simțit atât de conectată la poveste, la tonul și la tema genului și intimitatea, că atunci când a apărut ocazia de a regiza filmul, am sărit pe ea. Se simte menit să fie."