Corina Chiriac, spectacol memorabil la Sunscreen Festival

Bogdan Chirea
0
corina chiriac

Prima ediție a Sunscreen Festival, un eveniment dedicat filmului, artelor si muzicii s-a încheiat aseară cu un spectacol memorabil al celebrei artiste Corina Chiriac.

În fața unui public numeros adunat în Piața Ovidiu din Constanța, cântăreața în vârstă de 72 de ani a cântat LIVE, timp de mai bine de o oră cele mai celebre piese ale sale.

Piese celebre precum Opriți timpul, Strada Speranței, lansată la Festivalul Mamaia 1983, sau "Rața" din 1982 au făcut parte din repetoriul artistei.

Corina Chiriac a depănat amintiri legate de momentele petrecute de regretați actori precum Jean Constantin sau Stela Popescu, ca să numim doar o parte dintre ei.


Artista le-a povestit oamenilor adunati in Piata Ovidiu că o leagă foarte multe amintiri de orașul de la malul mării... inclusiv participările sale de la Festivalul Mamaia.

Corina Chiriac este un artist complet, pe lângă piesele sale celebre, artista a jucat în nenumărate filme, piese de teatru, atat pe scena cât și la tv. În perioada 1970-1989, Corina Chiriac a apărut în sute de emisiuni de varietăţi ale TVR, a prezentat o serie de emisiuni TV, renunțând recent la emisiunea realizată la postul de televiziune Național TV.




Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)