nicolas cage

Nicolas Cage a fost distribuit în „Sympathy For The Devil”. Actorul în vârstă de 58 de ani urmează să joace alături de Joel Kinnaman în thrillerul psihologic, care este regizat de Yuval Adler.

Sinopsisul oficial al filmului - care a fost scris de scriitorul „Lost on a Mountain in Maine,” Luke Paradise - spune: „Un șofer se trezește într-un joc cu mize mari de-a șoarecele și pisica și după ce a fost forțat să îl pe conducă un bărbat misterios, 'Pasagerul.'

„Pe măsură ce călătoria lor progresează, devine clar că nu totul este așa cum pare”.

Kinnaman va juca rolul șoferului, Cage preluând rolul enigmaticului pasager.

Producătorul Allan Ungar a declarat: „Acesta este un tur de forță cu doi actori incredibili. În calitate de regizor apreciat, Yuval a adunat distribuția perfectă și a adus o viziune unică și serioasă acestui film, care va capta cu siguranță publicul.”

Între timp, castingul lui Cage în film vine imediat după ce a fost dezvăluit că va juca și în viitoarea comedie „Scenario de vis”.

După ce a jucat o versiune a lui în „The Unbearable Weight of Massive Talent” și Dracula în viitorul „Renfield”, Cage a recunoscut anterior că este „emotionat” că i s-au oferit mai multe roluri de comedie recent – deși este, de asemenea, dornic să-și întindă aripile. mai departe și nu ar rata ocazia de a juca într-un musical.

El a spus: „În acest moment, sunt încântat că comedia a revenit în meniu. Nu a fost acolo de 15 ani, Doamne. Este frumos că am ocazia să fac mai multă comedie. Dar nu am făcut niciodată un musical. Acesta ar fi ceva despre care aș fi curios.”