orange prepay

Orange anunţă noua campanie dedicată clienţilor PrePay prin intermediul căreia au parte de internet nelimitat timp de 2 ore din My Orange, în orice interval al zilei doresc, pentru momentele când au nevoie să se pună la punct cu toate noutățile din rețelele de socializare, știri, filme și nu numai. 

În plus, toți clienții Orange PrePay au șansa de a câștiga telefoane și vouchere de cumpărături prin tragere la sorți.

În contextul creşterii tot mai mari a consumului de internet mobil, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate, noua ofertă Orange PrePay oferă posibilitatea de a beneficia de internet nelimitat timp de 2 ore. 

Beneficiul se poate activa zilnic din contul My Orange și poate fi utilizat național cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit. Fie că îl folosesc pentru un plus de divertisment sau pentru a rămâne conectați cu activitățile școlare, clienții PrePay pot activa bonusul în orice interval orar, însă doar o dată pe zi.

În plus, prin tragere la sorți, clienții pot câștiga unul din cele 100 de telefoane Samsung Galaxy S21 FE 5G sau unul din cele 400 vouchere a câte 300 lei fiecare, în aplicația Carrefour prin Act for Good. 

Pentru a participa la tombolă, clienții se pot înscrie gratuit la *100# și trebuie să reîncarce sau să activeze o opțiune de minimum 5 euro credit. Totodată, aceștia se bucură de șanse duble atunci când realizează reîncărcările sau activările eligibile din contul My Orange.

Campania se desfașoară în perioada 15 septembrie - 16 noiembrie 2022, cu posibilitate de prelungire. 

Bonusul poate fi activat pe orice număr PrePay. Solicitarea activării bonusului se poate face zilnic, o singură dată pe zi, exclusiv din My Orange, prin apăsarea butonului “Activează bonus”. Bonusul va putea fi consumat doar după primirea SMS-ului de confirmare, pe numărul de telefon pentru care s-a făcut solicitarea. Bonusul poate fi folosit cu opțiune activă de minimum 5 € credit cu beneficii naționale, doar pe teritoriul României.

Bonusul poate fi activat o singură dată într-o zi calendaristică. Intervalul orar ales poate fi diferit în fiecare zi. Sesiunea de 2 ore nu poate fi întreruptă cât timp este în derulare. Sesiunea se închide automat după cele 2 ore și se va primi un SMS cu notificare de expirare a sesiunii. După încheierea sesiunii, se trece automat la consumarea beneficiilor din cont.

Bonusul va fi consumat primul, înaintea beneficiilor incluse în opțiune, după primirea SMS-ului de confirmare a activării.

Internetul bonus poate fi folosit doar național și nu modifică limita de consum stabilită conform Politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor roaming SEE.

Bonusul nu se va putea activa din nou dacă există deja o sesiune în derulare. (Ex: dacă bonusul se activează la ora 23:00 astăzi, următorul bonus va putea fi activat începând cu ora 01:00, a 2-a zi).

Bonusul nu prelungește perioada activă sau perioada de grație.

Bonusul nu poate fi folosit împreună cu opțiunile din categoria Design Your Offer.