smartthings AI energy mode

Cu toții dorim să economisim timp și să reducem costurile. În zilele noastre, a face aceste lucruri într-un mod durabil este, de asemenea, o prioritate pentru consumatorii din întreaga lume, iar oamenii de pretutindeni caută sisteme care să-i ajute să economisească bani și să-și reducă impactul asupra mediului în același pas. Samsung Electronics consideră că clienții merită aceste noi soluții inovatoare în ceea ce privește comoditatea, eficiența și durabilitatea și promovează mereu noi tehnologii ambițioase care le stimulează pe toate trei în aparatele sale de uz casnic pentru a face viața de zi cu zi mai lipsită de griji.

Modul AI Energy, o funcție de economisire a energiei de la SmartThings Energy de la Samsung, este exact acest tip de soluție. Modul AI Energy este alimentat pentru a aduce tot felul de schimbări pozitive și soluții la îndemână în gospodărie, reducând costurile și făcând viața mai ușoară la fiecare pas, iar caracteristicile sale diverse, cum ar fi AI Ecobubble, acoperă o gamă largă de zone ale gospodăriei.

Folosind sisteme îmbunătățite de AI pentru a cântări încărcăturile de rufe, a seta ciclurile de dezghețare și a estima facturile de energie electrică, modul AI Energy ține evidența inteligentă a tuturor tipurilor de variabile. Când o ușă a frigiderului este deschisă sau temperatura unei camere scade, algoritmul SmartThings ia notă și răspunde, construind o imagine mai amplă a modelelor de utilizare în gospodărie și transferând economiile către utilizatori.

Economii impresionante de energie și costuri au fost înregistrate la nivel general, eliminând stresul consumatorului și a mediului deopotrivă, iar acesta este doar începutul viziunii Samsung despre case cu adevărat eficiente, conștiente de mediu. Intenția Samsung este de a face ca toate electrocasnicele sale cheie să fie activate Wi-Fi și compatibile SmartThings până în 2023, în timp ce proiectul său Net Zero Home, în parteneriat cu Qcells, are ca scop crearea casei holistice a viitorului astăzi, cu stocarea și gestionarea SmartThings. energie regenerabilă din panouri solare încorporate.