Următorul serial al creatorului „Breaking Bad” va fi difuzat pe Apple TV+

Bogdan Chirea
0
vince gilligan

În august, Deadline a raportat că Vince Gilligan a lansat următorul său serial după Better Call Saul pe aproximativ opt sau nouă rețele și platforme. Acum, viitorul sau proiect și-a găsit o casă: va fi difuzată pe Apple TV+, care a pus deja o comandă pentru două sezoane. 

Proiectul încă fără titlu o va avea în rol principal pe Rhea Seehorn, care a interpretat-o ​​și pe soția lui Saul Goodman, Kim Wexler, în prequelul Breaking Bad. 

„După cincisprezece ani, m-am gândit că este timpul să iau o pauză de la scrisul de antieroi... și cine este mai eroic decât geniala Rhea Seehorn?” a spus Gilligan într-o declarație.

Deși detaliile oficiale despre viitoarea productie nu au fost încă lansate, rapoartele anterioare spuneau că nu are nicio legătură cu universul Breaking Bad. Deadline l-a descris ca fiind ceva mai asemănător cu The Twilight Zone, deoarece va fi plasat în lumea noastră, dar va îndoi realitatea așa cum o știm. 

Gilligan va fi foarte implicat în crearea show-ului în calitate de showrunner și producător executiv. Și, deși este posibil ca serialul să nu fie conectat la Breaking Bad și prequel-ul său, va face totuși parte din contractul general între Gilligan și Sony Pictures Television.

În declarația sa, Gilligan a subliniat că viitorul proiect îl va reuni cu Zack Van Amburg, Jamie Erlicht și Chris Parnell. Toți trei erau copreședinți Sony TV care au părăsit compania pentru a lucra la Apple. Gigantul tehnologic i-a angajat pe Van Amburg și Erlicht în 2017 pentru a-și stimula ambițiile TV, făcându-i liderii diviziei de programare video. Ei sunt „primii doi oameni care au spus da lui Breaking Bad cu toți acești ani în urmă”, a spus Gilligan. 

Totuși, este încă foarte devreme pentru următorul său proiect, așa că poate fi necesar să așteptați un timp pentru o dată de streaming.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)