queen

"Face it alone" este titlul unei piese noi lansate, joi, de formaţia Queen. Este vorba despre o înregistrare inedită cu Freddie Mercury din 1988.

Piesa este interpretată de Freddie Mercury şi a fost dezvăluită joi la BBC Radio 2.

"Face it alone" a fost înregistrată în 1988 şi ar fi trebuit să apară pe albumul "The Miracle", lansat în 1989.

Această piesă "pierdută" va face parte, alături de alte şase premiere, dintre care patru cu vocea lui Freddie Mercury, pe o reeditare a "The Miracle".

"Am găsit o mică bijuterie a lui Freddie pe care într-un fel am uitat-o", a declarat joi bateristul Roger Taylor la microfonul BBC Radio 2. "De fapt, este o adevărată descoperire. Face parte din înregistrările pentru The Miracle şi cred că va fi lansată în septembrie", a mai spus el. 


"Face It Alone" este primul nou single lansat care conţine vocea lui Freddie Mercury după albumul "Queen Forever" din 2014, ce a inclus trei înregistrări insolite cu regretatul solist britanic, intitulate "Let Me In Your Heart Again", "Love Kills" şi "There Must Be More to Life Than This".


Fostul solist al trupei Queen a murit din cauza unor complicaţii medicale provocate de SIDA în 1991 la vârsta de 45 de ani.


Formaţia Queen, alcătuită din Freddy Mercury, Britan May, Roger Taylor şi John Deacon, a fost înfiinţată în 1970 şi a lansat de-a lungul anilor numeroase piese de mare succes, precum "Bohemian Rhapsody" şi "We Will Rock You".