rihanna

Videoclipul plin de lacrimi pentru noua melodie a Rihannei „Lift Me Up” – care va fi prezentată în Black Panther: Wakanda Forever – a sosit în sfârșit. 

Piesa a fost co-scrisă de Rihanna, Tems, compozitorul câștigător al Oscarului, Ludwig Göransson și regizorul Ryan Coogler și a fost scrisă pentru a onora viața regretatului erou titular al filmului, Chadwick Boseman, care a murit în 2020 în urma unei lupte devastatoare cu cancerul de colon.

În urma lansării piesei care acompaniază coloana sonoră, videoclipul dezvăluie noi scene în care Wakanda își plânge regele. Videoclipul se deschide cu Rihanna stând lângă un foc de tabără pe plajă, într-o rochie albă cu o jachetă puf albă atârnând de pe umeri. În timp ce ea cântă versurile de deschidere, „Ridică-mă, ține-mă jos”, videoclipul se reduce la o scenă a oamenilor din Wakanda într-o mare de alb în timpul a ceea ce este probabil înmormântarea lui T'Challa. 

Clipul include, de asemenea, o scenă care provoacă pielea de găină a ceea ce pare să surprindă momentul în care regina Ramonda (Angela Bassett) și Okoye (Danai Gurira), care are lacrimi curgând pe față, află că T'Challa este mort. O fotografie ulterioară o arată pe Ramonda făcându-și aparent curaj în timp ce se ridică în picioare și privește înainte. Într-o simfonie perfectă de rămas bun, Rihanna cântă „ține-mă aproape, sănătos și sigur”, în timp ce Nakia (Lupita Nyong'o) stă cu mâinile pe șolduri privind marea adânc în contemplație.

„Lift Me Up” marchează prima lansare muzicală a Rihannei în șase ani și ce mod de a reveni.