Sezonul 2 House of the Dragon va fi lansat în 2024

Bogdan Chirea
0
House of the Dragon sezonul 2

Sezonul 2 House of the Dragon va fi lansat în 2024, potrivit directorului de conținut HBO Max, Casey Bloys. 

Primul sezon al prequelului Game of Thrones tocmai s-a încheiat cu un final dramatic care a pregătit scena pentru un război civil exploziv al lui Targaryen în continuare.

„Nu vă așteptați la asta în ’23, dar cred că cândva în ’24”, a spus Bloys pentru Vulture. „Abia începem să punem planul cap la cap și, la fel ca data trecută, există atât de multe necunoscute. Nu trebuie să fie un secret, dar nu vrem să spunem că va fi gata la această dată și apoi să fim nevoiți să mutăm data.”

Potrivit The Hollywood Reporter, filmările au durat 10 luni pentru sezonul 1, iar VFX-ul de post-producție era încă în curs de realizre în august, după premiera episodului 1. Judecând după această cronologie, nu este surprinzător că există o așteptare lungă pentru mai multe – mai ales că sezonul 2 va face ca Dansul Dragonilor să înceapă serios, ceea ce înseamnă că amploarea spectacolului este probabil să crească.

În ceea ce privește ceea ce ne putem aștepta în sezonul 2, showrunner-ul Ryan Condal a spus că nu vor mai fi sărituri de timp sau re-castinguri. „Voi spune, ca o recompensă pentru audiența noastră minunată pentru că ne-a urmărit prin toate salturile de timp și reformările,acestea s-au terminat”, a dezvăluit el. „De aici înainte, spunem povestea în timp real. Actorii joacă aceste personaje până la sfârșit. Nu reformulam pe nimeni. Nu facem niciun salt uriaș înainte în timp. Acum suntem în Dansul Dragonilor. , iar noi vom spune acea poveste.”

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!