Nu au fost prea multe surprize pregătite la evenimentul Google din Brooklyn - la urma urmei, compania a început să-și tachineze smartphone-urile Pixel 7 și Pixel 7 Pro, Pixel Watch și Pixel Tablet cu luni în urmă. 

Acum avem toate detaliile despre cel mai recent hardware de la Google, pe care le puteți precomanda acum înainte de data de lansare din 14 octombrie (cu excepția tabletei Pixel, despre care Google încă spune că se va lansa cândva în 2023). Între timp, iată ce trebuie să știți despre aceste telefoane și ceas noi.

La fel ca și Pixel 6 de anul trecut, Pixel 7 are un preț de 599 USD, ceea ce îl face un telefon care ar trebui să vă ofere un profit excelent pentru banii dvs. Display-ul este doar puțin mai mic decât modelul de anul trecut, la 6,3 inci, dar are aceeași rezoluție de 1.080 x 2.400. De asemenea, ca și anul trecut, există două module de cameră pe spate: o cameră standard de 50 de megapixeli și o opțiune ultrawide de 12 megapixeli. 

Camera frontală a primit, totuși, un upgrade frumos - este un shooter de 12 megapixeli cu pixeli mai mari și un câmp vizual mai larg decât modelul de anul trecut. Poate fi folosit și pentru a vă debloca telefonul, dar există încă un senzor de amprentă sub afișaj, dacă preferați.

Citește mai multe aici: Cât costă și când ajung pe piață noile Google Pixel 7

Pixel Watch se zvonește de ani de zile și în sfârșit știm multe mai multe despre el înainte de lansarea pe piață de săptămâna viitoare. Vine într-o singură carcasă de 41 mm, dar îl puteți obține în trei finisaje din oțel inoxidabil (argintiu, negru și auriu). În ceea ce privește alte funcții de personalizare, Google spune că se va lansa cu 20 de benzi diferite și 19 fețe diferite de ceas. Are un cristal Gorilla Glass 5 deasupra, o coroană haptică și un al doilea buton lateral, aceleași comenzi esențiale pe care le veți găsi pe Apple Watch.

Citește mai multe aici: Google Pixel Watch este de acum oficial

După un scurt tease la începutul acestui an la I/O, Google ne-a oferit puțin mai multe detalii despre viitoarea tabletă Pixel. Spre deosebire de celelalte dispozitive anunțate, tableta Pixel nu va sosi până cândva în 2023. Nu este surprinzător, știm că va folosi cipul Tensor G2 găsit în cele mai recente smartphone-uri Google, dar nu am primit alte detalii ale specificațiilor.