digi fm

Digi FM, sărbătorește 7 ani de la lansarea sa pe piața din România pe frecvențele Info Pro și Pro Fm, preluate de trustul DIGI | RCS-RDS.

De 7 ani, ziua de 11 noiembrie se transformă într-o zi de sărbătoare pentru postul din trustul Digi, iar echipa Digi FM rezervă întreaga zi pentru a mulțumi și răsplăti fidelitatea ascultătorilor care au ales să rămână aproape de post, indiferent de stare, context și provocări. 

În spiritul sărbătorii on air, 2 Matinali și Jumătate au deschis, oficial, aniversarea, alături de artiști precum magicianul Robert Tudor, Elena Gheorghe, Voltaj și, ca în fiecare an, Smiley.

Punctul culminant al spectacolului aniversar a fost la finalul matinalului, unde cel mai fidel ascultător, care a respectat pașii menționați în regulamentul concursului aniversar și a avut grijă să îi asculte în fiecare zi pe Matinali, Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu, Lucian Mîndruță și pe toți colegii Digi FM, a câștigat premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei.

„Digi FM este un radio bine crescut. Felicit și aplaud echipa de „milionari” (da, Digi FM are un milion de ascultători în fiecare zi!). S-au schimbat destul de multe de la prima emisie, muzica, „împachetarea” (semnale de post, de emisiuni, de rubrici) și chiar și felul în care ne adresăm ascultătorilor. Am ales adresarea la persoana a II-a singular pentru ca ascultătorii să ne simtă prieteni sau parte a familiei lor. De aceea și sloganul folosește persoana a II-a singular - Ca să știi - ”, ne spune directorul de programe Digi FM, Cetin Rașit.


Digi FM, post al trustului Digi oferă o combinație de știri, dezbateri, interviuri cu „oameni de colecție” și muzică. 

Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS.

Cu licențe in FM în 40 de orașe din România, postul era in vara acestui an pe locul 5 la nivel național în topul posturilor de radio din țară, conform datelor din măsuratorile de audiențe. La nivel național Digi FM avea 960.400 de ascultători in vara anului 2022 iar în București 59.700 de ascultători, fiind pe locul 8.

Digi FM este cel mai ascultat post de radio al trustului având audiențe peste Pro FM, cel mai vechi post de radio privat de la noi, pe toate categoriile.