westworld

HBO a anulat Westworld, punând capăt seriei înainte ca creatorii serialului să poată încheia povestea cu cel de-al cincilea sezon planificat.

Într-o declarație pentru The Hollywood Reporter, HBO a mulțumit co-creatorilor serialului. „În ultimele patru sezoane, Lisa [Joy] și Jonah [Nolan] au dus telespectatorii într-o odisee atrăgătoare, ridicând ștacheta la fiecare pas. Le suntem extrem de recunoscători, împreună cu distribuția, producătorii și echipa lor extrem de talentate. , și toți partenerii noștri de la Kilter Films, Bad Robot și Warner Bros. Television. A fost un emoție să li se alăture în această călătorie.”

În timp ce sfârșitul sezonului 4 Westworld a fost suficient de definitiv pentru a împiedica serialul să se simtă cu adevărat neterminat, creatorii au avut mai multe în minte. 

Actorul Ed Harris a sugerat la începutul acestui an un al cincilea, ultimul sezon, care va începe filmările în aprilie 2023 și, deși Lisa Joy a fost mai puțin definitivă într-un interviu mai recent despre perspectivele sezonului 5, ea a oferit câteva idei despre temele pe care Westworld le-ar explora într-un viitorul sezon final.

HBO a tot anulat producții în ultimul an, punând capăt seriei Time Traveler's Wife după un sezon, Gentleman Jack după două sezoane și ucigând reboot-ul Constantine TV și serialul live-action Madame X înainte ca acestea să poată chiar să iasă din faza de proiect.