horoscop

Fie ca ești genul de persoană care crede sau nu în zodii, am pregătit un articol în care fiecare zodie este analizată și descoperi care sunt cele mai bune calități ale fiecărui semn.

Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Suntem atrași de oamenii Berbec pentru că par mereu atât de încrezători în ceea ce fac. Deși s-ar putea să aibă îndoieli interioare, ei prezintă celor din jurul lor o atmosferă aspirațională „Știu-ce-fac-fac”. Spre deosebire de majoritatea altor semne, berbecii îmbrățișează schimbarea, aventura și necunoscutul. Ei pot fi parteneri uimitori, fie că sunt romantici, platonici sau profesioniști, pentru că te vor scoate din rutina ta în ceva mult mai interesant.


Taur

(20 aprilie - 21 mai)

Suntem atrași de oamenii Taur pentru că ei nu iau nimic de la nimeni. În timp ce unii dintre noi ar putea prefera să evite conflictele sau să presupună că oamenii ne maltratează „nu este mare lucru”, un Taur va face o scenă și va cere respectul pe care ei (și prietenii lor) îl merită. Sunt extrem de calzi cu cei care și-au câștigat un loc în inima lor și îi inspiră pe toți folositori pentru a-i proteja cu înverșunare pe cei dragi.


Gemeni

(22 mai - 21 iunie)

Suntem atrași de Gemeni pentru că nu le este frică de idiosincraziile lor. Ei se contrazic tot timpul și sunt mai puternici pentru asta. Nu le este frică să recunoască când greșesc pentru că se răzgândesc tot timpul. Acest lucru are ca rezultat indivizi cu mintea deschisă, care pot vorbi despre orice subiect de pe planetă, pentru că au fost interesați de el la un moment dat. Ei sunt cei mai buni invitați la petrecere.


Rac

(22 iunie - 22 iulie)

Suntem atrași de Raci pentru că sunt persoane extrem de iubitoare și sensibile. Nimeni nu te va iubi cu intensitatea cu care te va iubi un Rac. Sunt romantici care produc literatură și artă uimitoare - sau chiar doar o casă frumos proiectată. Sunt pretențioși în ceea ce privește experiențele și estetica, așa că, atunci când sunteți cu unul, fiecare eveniment va fi îngrijit cu atenție, chiar și o noapte urmărind Netflix pe canapea.


Leu

(23 iulie - 22 august)

Suntem atrași de Lei pentru că sunt interpreți creativi. Sunt mereu isterici, mereu prietenul preferat al grupului, mereu persoana care te distrează și creează cele mai bune amintiri. Ei sunt opusul unor persoane plictisitoare și punctează relația ta cu râsete cu mâna pe burtă.


Fecioara

(23 august - 22 septembrie)

Suntem atrași de Fecioare pentru că ele ne fac oameni mai buni. Oamenii din zodia Fecioară ne arată că „a fi adulți” nu este chiar atât de greu. Viața este mai bună fără drama amânării sau dezechilibrarea contului bancar. Ei sunt prietenii și partenerii romantici pe care părinții noștri și-ar dori să-i avem, cei care ne lasă viața într-o formă mai bună decât au găsit-o.


Balanța

(23 septembrie - 22 octombrie)

Suntem atrași de Balanțe pentru că sunt cea mai bună ureche care ascultă. Ei sunt umărul nostru de vis pe care să plângem, deoarece pot evalua în mod obiectiv orice situație și pot oferi sfaturi uimitoare. Ei sunt persoana care te ajută să scrii e-mailul pentru a netezi o prietenie sau o ceartă într-o relație de muncă. Sunt partenerul perfect pentru a face un plan pentru a îmbunătăți orice situație.

Scorpionul

(23 octombrie - 22 noiembrie)

Suntem atrași de Scorpioni pentru că sunt intensi în cel mai îmbătător mod. Ei transformă monotaskingul într-o formă de artă. Dacă reușiți să captați unul, veți ști cum este să fiți în centrul atenției cuiva - și veți putea să-l urmăriți în timp ce își ucid ambițiile personale și profesionale cu același impuls.


Săgetător

(23 noiembrie - 21 decembrie)

Suntem atrași de Săgetător pentru că ne lasă să ne îmbrățișăm răutate de bază interioară fără nicio judecată. Pantaloni de trening, părul strâns, chillin fără machiaj, atunci ești cea mai drăguță... Cu toții ne putem lăsa să cădem într-o dispoziție de relaxare și să ne răsfățăm în dorințele noastre de bază împreună cu prietenii noștri din zodia Săgetător. Săgetătorii vor merge la ziua de deschidere a 50 Shades of Grey cu tine și vor împărți o porție de florice mari cu unt suplimentar. Sunt o vacanță în formă umană.


Capricornul

(22 decembrie - 20 ianuarie)

Suntem atrași de Capricorni pentru că nimeni nu poate bârfi așa cum poate bârfi un Capricorn. Dacă ai chef să vorbești cu cineva, nu vei găsi niciodată o priză mai bună sau un partener de conversație cu limba mai ascuțită. Aceștia judecă și nu iartă și, uneori, asta este exact ceea ce ai nevoie.

Vărsător

(21 ianuarie - 18 februarie)

Suntem atrași de Vărsători pentru că au personalități magnetice. Sunt oameni deschiși, care sunt pregătiți pentru noi experiențe și moduri de gândire. Sunt persoane originale și interesante și vă vor prezenta constant lucruri noi pe care ajungeți să le adoptați ca parte a propriilor interese.


Pești

(19 februarie - 20 martie)

Suntem atrași de oamenii Pești pentru că sunt adulții liniștiți pentru care suntem cu toții disperați. Ne fac să ne simțim ca niște vedete și în siguranță în dragostea lor încrezătoare și loială. Sunt persoane sensibile, iubitoare, cărora le pasă profund de relațiile lor, fără a fi vreodată lăudăroși sau dramatici. Ar trebui să fim cu toții atât de norocoși să-i considerăm ca fiind persoane dragi.