ce spun romanii

După o pauză de 3 luni, emisiunea Ce spun Românii, prezentată de Cabral, va reveni în grila de programe a PRO TV.

Prezentatorul anunțase o pauză mai lungă de la televiziune la finalul anului trecut când în locul emisiunii sale a intrat emisiunea Batem palma, prezentată de Cosmin Seleși.

”Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii...”, a spus Cabral pentru PRO TV.

Filmările pentru noul sezon au început deja conform anunțului postului iar premiera noului sezon al emisiunii va avea loc luni, 6 martie, de la ora 18.

Primul sezon al emisiunii Batem Palma? se va încheia săptămâna viitoare când calculatorul îi va alege pe ultimii concurenți care se vor lua la întrecere cu norocul și vor elimina cutiile aflate în joc, cu dorința de a câștiga premiul cel mare de 100.000 lei. Show-ul se va întoarce pe micile ecrane în curând.

Nu este clar dacă Batem Palma va reveni peste câteva luni, când Ce spun Românii va intra într-o altă pauză, sau dacă emisiunea va fi programată pe alt interval orar.