horoscopul iubirii

Potrivit unui studiu realizat de Genie Help me, compatibilitatea este un factor cheie pentru o căsnicie de succes. „Dacă doi oameni nu sunt compatibili, relația lor nu va dura”, au prezis aceștia. De asemenea, astrologia poate identifica orice „probleme potențiale” într-o căsătorie și poate prezice dacă o căsătorie va avea succes.

În funcție de pozițiile planetare ale unui cuplu sau ale zodiei stelare, astrologii pot împărtăși sfaturi valoroase cu privire la viitorul unei căsătorii.

Când doi oameni se nasc cu poziții planetare similare, de exemplu, poate indica un „potențial puternic pentru o relație de succes”.

În plus, unele semne zodiacale sunt mai compatibile între ele și au mai multe șanse să aibă relații puternice, de durată, bazate pe tendințe și tipare astrologice.

Cu Ziua Îndrăgostiților apropiindu-se, poate fi util să știți care semne zodiacale sunt cel mai probabil să aibă o căsnicie de succes pentru cei care caută angajament.

Care sunt semnele stelare cel mai probabil să se căsătorească anul acesta?

Berbecul este semnul cel mai norocos și cel mai probabil să se căsătorească în 2023. De la începutul lunii februarie, vor avea loc „două tranzite puternice” care vor aduce „un val de noroc”.

Potrivit astrologilor, Berbecul va experimenta „noroc care va face căsătoria o posibilitate”.

Semnul stelar va fi, de asemenea, binecuvântat cu o abundență de energie și entuziasm, ajutându-i să „înceapă o nouă călătorie cu partenerul lor”.

Al doilea cel mai norocos semn zodiacal din acest an în ceea ce privește dragostea și relațiile este Taurul. În 2023, semnul stelar va experimenta un val de „energie și noroc”, ceea ce face foarte probabil să se căsătorească.

În mod similar, Gemenii vor experimenta și un tranzit identic care va vedea semnul „binecuvântat cu abundență, pozitivitate, creativitate și bune abilități de comunicare”.

Toate acestea îi vor ajuta să facă un salt de credință și să înceapă o nouă călătorie cu partenerul lor.

Leul va fi binecuvântat cu un plus de curaj și putere, ceea ce îi va ajuta, de asemenea, să „înceapă o călătorie romantică cu partenerul lor”.

Al cincilea semn cel mai probabil să se căsătorească anul acesta și să reușească în relațiile lor romantice este Balanța.

Balanța va fi binecuvântată cu „oportunitatea de a-și găsi partenerul ideal și o relație fericită”.

De asemenea, vor putea menține „un echilibru frumos între viața personală și cea profesională și vor putea lua decizii înțelepte cu privire la relația lor”.

Capricornul este, de asemenea, unul dintre cele mai norocoase semne din acest an, deoarece tranzitul lor astrologic indică „o dorință puternică de a întemeia o casă și de a construi o familie”.

Acest lucru arată că cei născuți sub semnul stelar sunt mai deschiși la ideea de căsătorie și probabil că vor fi într-o poziție financiară mai bună și au o dorință mai puternică de a se stabili.

În fine, Vărsătorul este un semn de echilibru și armonie care, din perspectivă astrologică, este ideal pentru căsătorie.

Cu un puternic sentiment de stabilitate și ordine și o tranziție astrologică foarte norocoasă în acest an, se crede că semnul stelar se află în „locul perfect” pentru dragoste.

Vărsătorul se va angaja probabil să formeze o legătură durabilă cu cealaltă jumătate a lor.