Această știre a fost postată tocmai pentru că numele lui Selly e ca un magnet pentru fiecare podcaster în devenire sau orice companie care vrea să prindă la copii sub 13 ani sau la cei care plâng și acum după 5Gang.

Pentru că nu era de ajuns reclama de la radio în care Selly face reclame la pantofi, Antena Stars ne anunță că vlogge-rul, care acum le știe cu filmele, și-a dat seama că haina nu-l face pe om. Sau mai bine zis nu doar haina îl face ca om.

Deși vloggerul e lăudat de presă cu averea sa din online, Selly spune că nu mai aruncă cu banii în stânga și în dreapta că e mai econom. 

"Nu mai pun atât accent pentru că eu consider că nu ai nevoie de niște haine scumpe ca să demonstrezi valoarea cuiva. Cred că valoarea iese din alte lucruri. Mi-am dat și eu seama de treaba asta cu timpul, evident, într-un proces de maturizare și acum prefer să îmi investesc banii în chestii cu adevărat utile”; a declarat Selly la Antena Stars.

Atenție: nu vă uitați la clipurile și mesajele lui Selly din perioada în care se credea cântăreț și le cânta adolescenților despre fix opusul lucrurilor pe care le susținea. 

În loc de păreri personale, las comentariile aprobate de Cinemagia despre cea mai promovat recent Selly.

PS: Selly este un vlogger popular printre adolescenti, care a zis ca se pricepe la toate, chiar și la politică, legi ale educației, muzică, filme, televiziune clasică (a renunțaț între timp).



Textul acestui articol este incadrat la categoria satira iar continutul nu reprezinta neaparat o stire reala sau opinia autorului. Materialul este un pamflet si trebuie considerat ca atare.