Un nou sezon al Miss Scarlet și Ducele, drama polițistă îndrăgită la nivel internațional, începe la Epic Drama, iar telespectatorii se vor delecta urmărind din nou relația de foc dintre Eliza (Kate Phillips) și Duke (Stuart Martin). Cei doi fac echipă pentru a dezvălui o serie de noi crime, plasate în cele mai întunecate adâncimi ale Londrei anilor 1880. Sezonul este difuzat la Epic Drama în fiecare marți din februarie, la orele 22:00.

Serialul este centrat pe prima femeie detectiv din Londra victoriană, și va impresiona cu siguranță prin aceste noi episoade explozive. Sezonul doi a lăsat spectatorii uimiți când detectivul privat Nash a fost împușcat exact când Eliza a acceptat să lucreze cu el, însă au fost și mai nedumeriți când au aflat că, de fapt, ținta era însăși Eliza.

Printre surprizele sezonului 3 se află un magician celebru, care realizează un act suprem de dispariție, când literalmente se face nevăzut în aer, lăsând întreaga Londra discutând despre asta. Eliza o întâlnește din nou pe Arabella Herbert, a cărei viață, crescând, a fost un șir întreg de nefericiri, dar care astăzi este bună, grijulie și incredibil de populară. Când Eliza suspectează că este o criminală, nimeni nu vrea să audă, mai puțin Duke.

Pe măsură ce noul sezon continuă, Eliza se trezește singură într-o parte îndepărtată a Franței, mergând pe urmele unui escroc notoriu. Dar află că nu este singura care vrea să obțină recompensa. Încă având nevoie de un premiu în bani, Eliza descoperă moștenitorul unei averi nerevendicate și se trezește pe punctul de a câștiga o sumă de bani care îi va schimba viața. Dar când își dă seama că a obține banii este o cursă contra cronometru și îi cere ajutorul lui Duke, o descoperire despre viața lui personală face imposibil ca cei doi să lucreze împreună.

Noul sezon culminează când Eliza primește un pachet nedorit și periculos cu poșta de dimineață. Pentru a afla cine l-a trimis și de ce, Eliza face echipă cu Ducele, Moses și vechiul ei inamic, Patrick Nash.

Abundând în crime și mistere, sezonul 3 din Miss Scarlet și Ducele va fi difuzat în fiecare marți, orele 22:00, exclusiv la Epic Drama.

Sezonul: 3 

Genul filmului: Crime & Mystery 

Titlul original: Miss Scarlet and the Duke 

Anul: 2022

Pentru toți fanii dramei polițiste... dacă vă place Miss Scarlet și Ducele, vă veți bucura, de asemenea, de Inspectorul George Gently, o mereu populară dramă ce se desfășoară în Anglia anilor 1960, care îl prezintă pe inspectorul-șef George Gently încercând să rezolve o serie de crime cu ajutorul tânărului sergent Bacchus. Sezonul 7 va avea premiera la Epic Drama în 10 martie, la ora 22:00.