US Open

Warner Bros Discovery a prelungit contractul pentru drepturile de a difuza US Open în 45 de teritorii din Europa, dintre care 42 exclusive, după ce a semnat un nou acord de cinci ani cu United States Tennis Association  (USTA). Acordul include drepturile de difuzare pentru meciurile live și rezumate din fiecare meci de pe fiecare teren, care vor fi difuzate pe Eurosport 1, Eurosport 2 și în aplicația Eurosport.

US open a fost difuzat pentru prima data pe Eurosport în urmă cu 25 de ani. Tradiția se păstrează în continuare, Eurosport va continua să fie Gazda tenisului și va aduce mai multe momente live decât orice altă televiziune de sport, inclusiv difuzarea fiecărui Grand Slam, sezonul ATP în 10 țări (inclusiv in Romania), Cupa Laver și toate meciurile de tenis olimpic.

Warner Bros. Discovery deține drepturile exclusive la Australian Open din Europa, Roland-Garros (excluzând Franța), Wimbledon în 12 piețe plus momentele importante din Marea Britanie și Irlanda și US Open pe 45 de piețe.

Trojan Paillot, Vice President, Sports Rights Acquisitions and Syndication, Warner Bros. Discovery Europet: 

„Suntem gazda incontestabilă a tenisului, iar brandul nostru este sinonim cu acest sport. În ultimii 25 de ani, am adus fanilor momentele memorabile din istoria US Open, în timp ce am crescut constant audiența turneelor ​​din Europa. În calitate de partener de încredere al USTA, am dezvoltat o strategie pentru a valorifica întregul portofoliu de televiziuniuni și platforme digitale, pentru a asigura o acoperire cât mai largă a fenomenului. Experiența noastră de neegalat în tenis, tehnologia și experții au oferit fanilor momente captivante an de an. Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu acest turneu istoric pentru a putea amplifica puterea tenisului si pentru a-l aduce în fața publicului nostru din întreaga regiune.”

În România, fanii tenisului se pot bucura de o acoperire completă a tuturor celor 4 turnee de Grand Slam și a circuitului ATP, atât pe canalele Europort 1 și Eurosport 2, cât și în aplicația Eurosport, unde au access la conținut suplimentar, în direct și la cerere. Aplicația este disponibila pe iOS și Android. Mai mult decât atât, site-ul eurosport.ro oferă zilnic știri și analize ale celor mai importante momente din sport.

Noul acord între Warner Bros. Discovery și USTA include drepturile de difuzare pentru fiecare piață din Europa, cu excepția Austriei, Franței, Germaniei, Italiei, Spaniei, Regatului Unit și Irlandei. US Open va fi disponibil prin discovery+ în Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia și Suedia.