Cristian Onețiu

În luna femeii, pe 29 martie, antreprenorul și business mentorul Cristian Onețiu va susține la București un workshop live, cu o tematică specială: Femei în jungla antreprenoriatului. Evenimentul conceput de el și dedicat femeilor antreprenoare este  aplicat situațiilor de care se lovesc antreprenoarele românce în lumea „sălbatică” a afacerilor.  

Pe lângă un conținut structurat, exclusiv practic, materiale de lucru și un bonus care le va da participantelor acces la unul dintre cele 4 module esențiale de business, acestea vor avea ocazia să afle, de la unele dintre cele mai de succes 5 antreprenoare românce, Alina Ceușan, Andreea Marin, Florina Onețiu, Denisa Tănase, Camelia Șucu, ce a însemnat pentru ele reușita în antreprenoriat, în interviuri realizate de Cristian și difuzate în timpul evenimentului, în format video. 

Cele 5 femei de afaceri au răspuns la 10 întrebări esențiale, printre care se numără: „Care au fost cele  mai mari dificultăți în antreprenoriat pentru ele?”, „Care a fost motivul pentru care au pornit pe drumul antreprenoriatului?”, „Care au fost cele mai mari provocări interioare și exterioare pe care le-au întâlnit?” și „Care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le-au învățat și le pot împărtăși femeilor din România?”. 

„Cred foarte mult în potențialul femeilor în mediul de business! Dar știu că nu le este ușor! Așa că am intervievat câteva femei excepționale din mediul de business și nu numai, pentru a înțelege de la sursă care au fost provocările interioare și exterioare, dar și care sunt cele mai valoroase învățăminte pe care le-au adunat până acum. 

Am fost impresionat, așa că mi-am propus să pun și eu umărul puțin și, pornind de la aceste interviuri, să stăm împreună 3 ore + o oră la sesiunea VIP, într-un workshop extins, împărțit în 3 zone importante: călătoria de la începuturi până la reușită, provocările din interior și metode practice de depășire și provocările din exterior și metode practice de depășire ale acestora”, precizează Cristian Onețiu. 

Printre subiectele care vor fi discutate în cadrul workshopului se numără unele dintre cele mai importante ca schimbare de perspectivă în ceea ce privește statutul, mindsetul și drumul spre succes al femeilor antreprenoare. 

Care sunt cele mai dure 10 preconcepții din partea bărbaților, femeilor și a societății în ansamblu și mai ales care sunt cele mai bune 5 tehnici de răspuns, cum pot fi gestionați cei 3 mari dușmani interiori: autosabotajul, sentimentul de impostor și neîncrederea în sine, dar mai ales care sunt cele mai bune 3 metode pentru a le micșora efectele, ce tip de leadership este adecvat companiei pe care o dezvoltă astfel încât să obțină cele mai bune rezultate de la echipă și cum să își conștientizeze și să își valorifice atât punctele tari, cât și pe cele vulnerabile, astfel încât să fie cel mai bun CEO pentru compania lor.

În plus, participantele vor avea acces gratuit la unul dintre cele 4 module de business create de Cristian Onețiu, Marketing și vânzări, Financiar, Echipa, Leadership. Ce conțin acestea, care va fi structura completă a evenimentului și cum pot participa, persoanele interesate pot afla pe pagina workshopului.

Antreprenor, investitor, business mentor, advisor și autor, Cristian Onețiu este cofondatorul Life Care, cea mai mare companie de vânzări directe fondată local, nu doar din România, ci și din sud-estul Europei, pe piața de produse bio, naturale și vegane. Este, de asemenea, mentor și fondator al programului Scale-Up 1000 și trainer certificat de International Distance Education Certification Center – USA. În prezent, el s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, cu scopul de a crea cel mai mare fond de investiții de proprietate imobilară fracționată și a se dezvolta ca antreprenor și în această zonă. 

Inclus în TOP 500 Forbes și TOP 300 Capital, Cristian Onețiu este o prezență vizibilă în online-ul dedicat domeniului business, cu milioane de urmăritori și vloguri cu teme de interes și crede cu tărie că prin educarea corectă a antreprenorului, România are de câștigat. Datorită succesului său ca antreprenor și a implicării sale, el a fost votat de antreprenori în „Baromentrul StartUp-urilor din România - ediția 2019”, numele său apărând imediat după cele ale lui Elon Musk, Jeff Bezos, Steve Jobs și Bill Gates, ca cel mai inspirațional antreprenor român.