Bolt Food premiază restaurantele de top din București și Cluj, în cadrul ediției Restaurant Awards 2022. Restaurantele nominalizate sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate în urma preferințelor exprimate de către utilizatorii Bolt Food. În luna aprilie, aceștia au avut ocazia de a-și arăta, prin vot, aprecierea pentru localul preferat.

Restaurant Awards este o campanie internațională de recunoaștere a restaurantelor partenere Bolt Food atât pentru merite gastronomice, cât și pentru rolul pe care acestea îl joacă în comunitățile lor. Campania se desfășoară în țările și orașele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puțin un an. Astfel, în România, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din București și Cluj-Napoca.

Numele câștigătorilor din cele două orașe, clasificate în funcție de criteriile definite de Bolt Food.

Categorie premiu

Criteriu de selecție

Câștigător

București

Câștigător

Cluj-Napoca

Loved by Locals

restaurantul cu cel mai mare rating

French Revolution

Cimbru Restaurant

Rising Star

restaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurt

Le Bab Fried Chicken

Il Forno

Treat Yourself

fine dining

MAT Restaurant

Marhaba Lebanese Restaurant

The King of Comfort Food

restaurant local sau cu specific tradițional, care a reușit să aducă produse noi pe piață

Supa Dupa

Rosa

Lunchtime Favourite

restaurantul preferat pentru masa de prânz

Burger King

London Brothers

Midnight Munchies

mâncare delicioasă pentru miezul nopții

Dristor Doner

 

Never Gonna Give You Up

restaurantul la care revii din nou și din nou

Pep & Pepper

 

Verified Vegan

dedicat preparatelor vegane

Avocadoo

 

Best Value For Money

mâncare bună la prețuri accesibile

La Plăcinte

 

Early Bird

mic-dejun pentru o zi grozavă

J’ai Bistrot

 

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat: 

„Anual, premiile internaționale Bolt Food reprezintă modul nostru de a recunoaște eforturile și implicarea de care dau dovadă restaurantele partenere, atât în pregătirea mâncărurilor delicioase, cât și în calitatea serviciilor pe care le oferă. Evaluarea participanților este realizată pe baza mai multor criterii predefinite - precum numărul și calitatea comenzilor, rating-ul general -, însă voturile primite din partea utilizatorilor noștri în luna aprilie au fost definitorii în alegerea câștigătorilor. Felicităm toți câștigătorii și le mulțumim celor care și-au exprimat prin vot aprecierea pentru restaurantele preferate!”

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în cinci orașe din România: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. 

Câștigător în București: French Revolution


Câștigător în Cluj-Napoca: Cimbru Restaurant


Midnight Munchies


O regulă nescrisă spune așa: Să nu faci niciodată compromisuri când vine vorba de mâncare delicioasă doar pentru că este trecut de miezul nopții. Utilizatorii Bolt Food au ales restaurantul care nu îi lasă niciodată la greu când tânjesc după o masă târzie. Oare puteți intui câștigătorul?

Câștigător în București: Dristor Doner


Rising Star


Nu s-a deschis de mult timp, dar clienții cunosc deja meniul pe dinafară! Categoria „Rising Star” celebrează cel mai bun restaurant care a câștigat popularitate într-un interval scurt de timp. Anul acesta, distincția merge către…

Câștigător în București: Le Bab Fried Chicken


Câștigător în Cluj-Napoca: Il Forno


Lista completă poate fi citită aici.