În luna iunie, postul E! difuzează două noi episoade din emisiunea Celebrity Prank Wars, în care gazdele Kevin Hart și Nick Cannon fac ceea ce știu mai bine: ajută vedetele să facă farse de zile mari!

Pe 18 iunie, în episodul 7 al seriei, actrița Tiffany Haddish îl invită pe rapperul Killer Mike la o licitație fictivă, unde acesta distruge fix obiectul licitat. După aceea, cea dintâi caută un spațiu de producție încăpător, dar locația găsită este transformată de Killer Mike într-o casă bântuită. Apoi, pe 25 iunie, tot în Celebrity Prank Wars, vedetele WWE Big E, Xavier și Kofi trec printr-o serie de farse care încep cu o experiență extracorporală cauzată de hipnoză și se termină cu o confruntare intensă.

Formatul pune vedetele la treabă, pe tărâmul farselor. În fiecare episod apar staruri care planifică și fac unele dintre cele mai trăsnite și mai virale farse, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor. Printre numele celebre care apar în emisiune se numără: Anthony Anderson, Lil Duval, Fantasia, Taraji P. Henson, Lil Jon, Ludacris, Joel McHale, Chance The Rapper, T-Pain, T.I. și Robin Thicke.

Formatul Celebrity Prank Wars Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.