CELEBRITY PRANK WARS

În luna iulie, E! difuzează ultimele două episoade din emisiunea Celebrity Prank Wars, în care gazdele Kevin Hart și Nick Cannon fac ceea ce știu mai bine: ajută vedetele să organizeze farse de zile mari! Astfel, pe 2 și 9 iulie, de la ora 23:00, asistăm la confruntări distractive, între cântărețul Robin Thicke și rapperul T-pain, respectiv comicul de stand-up Lil Duval și rapperul T.I.

În episodul cu numărul 9 al emisiunii Celebrity Prank Wars, Robin Thicke profită de fobia de păianjeni a prietenului său, T-Pain (alături de care a lansat, în 2022, hitul „P.Y.T./Pretty Young Thing”). Și îi face o farsă de zile mari, la care T-Pain răspunde cu ceva pe măsură!

Iar în ultima porție de Celebrity Prank Wars (pe 9 iulie), Lil Duval îl invită pe T.I. la o sesiune distractivă de aruncare cu toporul, care se transformă într-un coșmar, atunci când se stinge brusc lumina. Iar ținta nimerită de T.I. nu e cea dorită... Dar cine râde la urmă, râde mai bine, așa că T.I. organizează o petrecere la care Lil Duval se trezește înconjurat de invitați otrăviți. 

Celebrity Prank Wars pune vedetele la treabă, pe tărâmul farselor. În fiecare episod au apărut staruri care au planificat și au pus în practică farse trăsnite și virale, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart au ales câștigătorul Războiului Farselor. Printre numele celebre care au apărut în emisiune se numără: Anthony Anderson, Brie și Nikki Bella, Lil Duval, Fantasia, Taraji P. Henson, Lil Jon, Ludacris, Joel McHale, Chance The Rapper, T-Pain, T.I. și Robin Thicke.

Formatul Celebrity Prank Wars Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.