Anul 2023 aduce cu sine cea de-a 143-a ediţie a turneului de tenis de la US Open. Competiţie prestigioasă, turneul de la Flushing Meadows promite să ofere din nou dramă şi spectacol la cote înalte, spre bucuria suporterilor tenisului din întreaga lume. 

În acest an, favoriţii sunt clari, însă nu pot fi excluse nici surprizele, mai ales că ele n-au fost deloc absente la precedentele ediţii ale turneului. Iată la ce trebuie să te aştepţi de la US Open 2023, competiţie care se va desfăşura în perioada 28 august - 10 septembrie, dacă eşti fan al tenisului. CO

Ce le rezervă US Open 2023 fanilor tenisului 

Djokovic e favorit clar pe tabloul băieţilor

În vârstă de 36 de ani, sârbul Novak Djokovic a ajuns la 23 de turnee de Grand Slam câştigate, odată cu succesul de la Roland Garros 2023. Sârbul poate cuceri şi titlul la Wimbledon, competiţie care nu se finalizase la data redactării acestui articol. Chiar dacă nu reuşeşte un succes în Anglia, Djokovic are o cotă de doar 1,91 să câştige la US Open, fiind principalul favorit al turneului. Principalul său rival este Carlos Alcaraz, campion în 2022, cu o cotă de 3,00. 

Swiatek este şi ea favorită, la fete

La feminin, favorită este campioana en-titre, Iga Swiatek. Poloneza care a câştigat şi Roland Garros 2023 are cota 3,25 să îşi păstreze turneul cucerit în 2022. Rivala sa principală se anunţă a fi Aryna Sabalenka, cea care are cota 6,00 la câştigarea competiţiei.

Spectacolul este garantat

Dacă este un lucru de care poţi fi sigur, atunci el constă în faptul că pe suprafaţa de tip hard meciurile sunt 100% unele spectaculoase. Viteza garantată de acest tip de suprafaţă, dar şi testul de rezistenţă la care sunt supuşi jucătorii oferă meciuri deosebit de intense. De altfel, în 2022, ambele finale au fost unele care au oferit un show total. Pe tabloul masculin, Carlos Alcaraz s-a impus în patru seturi împotriva lui Casper Ruud, scor 6-4, 2-6, 7-6, 6-3. Pe tabloul feminin, campioana Iga Swiatek a câştigat şi ea spectaculos, contra tunisiencei Ons Jabeur, scor 6-2, 7-5.  

Bookmakerii oferă oportunităţi excelente

Şi la pariuri US Open online poţi găsi motive de optimism, pentru cel mai important turneu de tenis al toamnei. Bookmakerii au pregătit variante excelente de pariere, inclusiv în regim live. Pe lângă favoriţii pe care poţi miza, ai posibilitatea de a profita şi de cotele pe care le au unii sportivi care pot face surpriza şi pot chiar să ajungă să câştige competiţia. De exemplu, pe tabloul masculin, finalistul de anul trecut, Casper Ruud, are cota 17,00 să câştige trofeul în 2023! La feminin, Ons Jabeur este cotată şi ea cu 13,00. Aşadar, oferta este una deosebit de tentantă.

În concluzie, US Open 2023 se anunţă a fi o competiţie spectaculoasă şi plină de propuneri interesante pentru fanii tenisului. Pe lângă bucuria show-ului din teren, dacă eşti fan al sportului alb, ai posibilitatea să profiţi şi de oportunităţile excelente oferite de către bookmakeri. Alege-ţi favoriţii şi mizează pe ei, ţinând cont şi de inevitabilele modificări ale cotelor, care pot apărea până la finalul competiţiei.