Festivalul Neversea ajunge joi la ediția cu numărul cinci iar anul acesta vine cu schimbări majore în ceea ce privește scenele, artiștii și genurile muzicale ce pot fi ascultate de miile de fani așteptați în cele 4 zile de de festival.

Cu 3 zile înainte de începerea festivalului organizatorii au pregătit lista completă a artiștilor dar și programul complet pe zile. Nume noi apar pe scena principală, cum ar fi cel al lui Inna sau Minelli, ce vor urca pe scena principală joi.

Au fost anunțați și artiștii sau DJ-ii care vor mixa sau cânta pe scenele Retro Fantesia, Pachanga (latino) și Balkaniada. 

Iată programul pe zile complet pentru Neversea 2023

Program pentru ziua de joi 

(click pe poze pentru zoom)


Program pentru ziua de vineri


Program pentru ziua de sâmbătă


Program pentru ziua de duminică


Așadar, muzica la scena Balkaniada va începe la ora 16. La scena principală, la The Ark și Pachanga primii artiști vor urca pe scene în jurul orei 18. La Day Dreaming primele beaturi vor cânta în boxe la ora 16 iar la scena Retro Fantesia de la ora 20:00.

Lista completă a artiștilor poate fi urmărită și din aplicația oficială Neversea care a primit un update major la fel ca și site-ul evenimentului. 

Programul poate suferi modificări de ultimă oră ca urmare a unor situații neprevăzute. Informațiile pot fi urmărite pe parcursul evenimentului pe paginile de socializare.

Citeste și:

PROCEDURILE DE CHECK IN SI TOP UP NEVERSEA 2023