Renumiții medici Terry Dubrow și Paul Nassif revin în sala de operații în sezonul 8 al emisiunii de succes marca E! Botched, care are premiera pe data de 3 septembrie, de la 22:00.

Cel mai cunoscut duo medical revine pentru a se ocupa de unele dintre cele mai complexe cazuri de până acum, în timp ce se distrează copios în stilul caracteristic. Cei doi au un cabinet nou și consultă o serie de pacienți plini de speranță, care le dezvăluie traumele catastrofale provocare de intervenții chirurgicale eșuate, de malformații congenitale și de accidente îngrozitoare.

Câțiva dintre pacienții din acest sezon:   

O femeie slăbește și ajunge la operație din cauza unei abdominoplastii de rutină, după ce și-a pierdut soțul într-un accident de muncă. Dar se confruntă cu o infecție dezastruoasă, care aproape o ucide și o lasă cu un stomac deformat.

O pacientă cu o afecțiune rară (din cauza căreia stă cu intestinele în exteriorul corpului) a trecut prin cinci intervenții chirurgicale în copilărie. Deși medicii i-au salvat atunci viața, a rămas cu stomacul plin de noduli și cicatrici.

O pacientă care a călcat pe un cui (în copilărie) a primit o grefă de piele, în urma unei proceduri dureroase, iar acum are o excrescență pe picior, pe care o poreclește „funduleț”.

O femeie cu o formă agresivă de cancer de piele a trecut printr-o procedură de 10 ore, la finalul căreia a rămas cu o gaură mare în față. Prin urmare, e forțată să poarte o proteză și urăște să se uite în oglindă.

După ce a fost mușcată de un câine, o femeie și-a pierdut vârful nasului și este deprimată, după ce a trecut prin 20 de operații separate pentru a-și corecta fața, fără succes.

  

Emisiunea Botched este produsă de Evolution Media, o companie MGM. Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane și Ben DeNoble – alături de Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif – sunt producători executivi.