Vineri 15 septembrie, Festivalul de muzică electronică SUNWAVES, ajuns la a 31- a ediție,  revine în Stațiunea Mamaia pe plaja Neverland Beach.  Publicul pasionat de muzică electronică din România este așteptat cu un program non-stop, pe o perioada de 5 zile.

 Începând cu acest an, prin suportul Consiliului Local Constanța si al OMD Mamaia-Constanța, SUNWAVES continuă activitatea exclusiv pe plaja din Mamaia Nord-Constanța.

Cu o experiență de 16 ani, festivalul reunește publicul avid de muzică electronică în România datorită autenticității și actelor artistice. Design-ul specific al scenelor și butaforiei pe care se proiectează vizualuri animate de artiștii români Aural Eye, Cote și Noetic, sunt un etalon al experienței SUNWAVES.

Cele două scene vor găzdui atât DJs internaționali, cât și nume importante din România. Pentru că festivalul pune accentul pe cultura muzicii românești, regăsim nume precum Raresh, Petre Inspirescu, Priku, Rhadoo, Dan Andrei, Mahony și mulți alții. Pawsa, Dennis Cruz, Dan Ghenacia, Cuartero, Shonky, Cesar Merveille, Alexis Cabrera sunt printre numele invitaților străini ce vor mixa în cadrul festivalului.


LINE-UP

AG SWIFTY
ALEXIS CABRERA LIVE
ALEXANDRA
ANDREI CIUBUC
BEDOUIN
BILA
BRAD BRUNNER
CALLY
CAP
CESAR MERVEILLE
CEZAR
CHARLIE
COSMJN
CUARTERO
DAN ANDREI
DAN GHENACIA
DEWALTA
DIREKT
DRAGOS ILICI
DUBTIL
EDIP
EMI
GESCU
GIULIANO LOMONTE
GOJNEA76
GOLAN HYBRID
GOLFOS (PAWSA B2B DENNIS CRUZ) 
HERODOT
IULY.B
IVVA
JOEY DANIEL
JOHN DIMAS
KOV
KOZO
LIZZ
LUMIEUX
MAHER DANIEL
MAHONY
MAKS
MIHIGH
MIHAI POL
MISS I
NU ZAU
PERSIC
PETRE INSPIRESCU
PRASLEA
PRICHINDEL
PRIKU
RAINER
RHADOO
SEKO
SEPP
SIT 
SHONKY
SUBLEE
SUCIU
VIZAN

VISUALS: AURAL EYE, COTE, NOETIC

- Early Bird Tickets :::: 129 LEI + tax. SOLD OUT!
- Phase 1 Festival Tickets ::: 189 LEI + tax [ €39 + tax ].
- Phase 2 Festival Tickets ::: 229 LEI + tax [  €48 + tax ].