FIBA 3x3 World Tour Masters ajunge la Constanța


Primăria Municipiului Constanța anunță că evenimentul FIBA 3x3 World Tour Masters va avea loc în orașul de la malul mării.

Pentru prima oară în istorie, circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, FIBA 3x3 World Tour, se desfășoară în România. 

Constanța Masters are loc în zilele de 9 și 10 septembrie, la City Park Mall. 

Evenimentul, organizat de CSM Constanța și Federația Română de Baschet, este susținut de Primăria Muncipiului Constanța.

Constanța a intrat în acest an într-un top select al gazdelor de turnee Masters, alături de orașe precum Praga, Lausanne, Amsterdam, Macau, Manila, Hong Kong, Edmonton sau Abu Dhabi. Un line-up impresionant de echipe va fi prezent la evenimentul de la City Park Mall, cu patru formații din Top 10 Mondial și șase dintre primele 20 de echipe. Antwerp (3), Amsterdam (4), Liman (6) și Vienna (7) sunt principalii capi de serie ai turneului în care va accede, pe tabloul principal și Constanța Arrow Sea, echipa clubului CSM Constanța.


Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour va programa un spectaculos concurs de slam-dunk cu atleți care fac parte din trupa Dunk Elite, concursul de aruncări de la 2 puncte, precum și multe momente de entertainment – dans sportiv, street dance, majorete sau momente de circ.

Fanii vor avea la dispoziție o zonă dedicată, unde se vor organiza concursuri cu premii și vor avea loc diverse activități cu tematică baschet și vor putea pleca de la evenimente cu o amintire foto digitală sau imprimată.