Grupul iNES din România a lansat o nouă platformă OTT numită iNES Live.

Acesta este disponibil comercial pe site-ul dedicat www.ineslive.ro și a fost dezvoltat pentru distribuția liniară a canalelor TV la nivel național, prin conexiunile la internet proprii ale abonaților, folosind tehnologia OTT. Serviciul poate fi utilizat atât prin rețele locale de cablu, cât și prin WiFi și este disponibil în toată România.

iNES Live este un serviciu multiplatformă, multiecran și poate fi accesat prin aceeași aplicație – iNES Smart – care este disponibilă clienților iNES din 2021.

iNES Smart oferă peste 100 de canale, dintre care peste 90 sunt în HD și unele în 4K. Constă din trei pachete – iNES Live Basic, iNES Live Plus și iNES Live Premium, care costă 5, 11 EUR și, respectiv, 16 EUR pe lună, inclusiv TVA. 

Poate fi utilizat pe până la trei dispozitive într-o singură locație.

Ines spune că oferă cele mai multe canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online. Te bucuri de o fidelitate remarcabilă a culorilor și a detaliilor, ce te transpun în mijlocul acțiunii ca la cinematograf.

Serviciul iNES Live este disponibil prin aplicația iNES Smart, pe dispozitive precum Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent.

Serviciul iNES Live poate fi accesat pe un număr de până la 3 dispozitive într-o locație, în pachetele iNES Live Plus și iNES Live Premium.

Extraopțiunea de "Vizionare pe Dispozitiv Suplimentar" poate fi adaugată doar la pachetele iNES Live Basic și iNES Live Plus.

Aplicația poate fi instalată pe smart TV Sony, Philips etc. cu Android TV/Google TV, modele 2016 - prezent, Samsung cu Tizen, modele 2018 - prezent,  LG cu WebOs, modele 2017 - prezent.

Serviciul iNES Live a fost dezvoltat de către iNES pentru distribuția liniară a programelor TV prin tehnologie OTT (Over The Top), prin conexiunile la Internet ale abonaților. Furnizarea serviciului iNES Live se realizează prin intermediul aplicației de tip client - iNES Smart, ce este disponibilă pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent.

Serviciul este accesibil contra unei subscripții lunare. Abonamentele iNES Live pun accentul pe conținut de calitate, selectând atent canale renumite, romanești și internaționale, dar și programe inedite, ce aduc plusvaloare în oferta de pe piață. iNES Live oferă trei tipuri de pachete TV, cu cel mai mare număr de canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online. Vezi programele structurate pe Categorii Tematice, fără STB sau cabluri și folosești doar telecomanda dispozitivului pentru grila TV și celelalte aplicații preferate.

Grila de programe