Teo Trandafir nu mai face parte din aceasta toamna din echipa Kanal D ... sau altfel spus nu mai are nici o emisiune la postul de televiziune.

Prezentatoarea ar fi rămas și fără slotul orar din timpul week-endului, acolo unde fusese mutată emisiunea sa. Momentan în grila Kanal D emisiunea sa apare ca fiind difuzată sâmbătă , însă nu este clar dacă este vorba despre reluări.

Reprezentanții Kanal D au anunțat însă că Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa la “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

„Am decis să iau o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, este mesajul lui Teo Trandafir în mediul online.

Potrivit publicației cancan.ro, înainte de a rămane fără emisiune, cei de la Kanal D i-au propus lui Teo Trandafir alte 3 producții, însă vedeta le-ar fi refuzat. Conform sursei citate, contractul prezentatoarei este în continuare în vigoare datorită existenței unei clauze de reziliere în valoare de 120.000 de euro. Prin urmare, s-a ajuns la concluzia că vedeta va rămâne angajata trustului.

Așa se explică trecerea acesteia de la Kanal D la Radio Impuls, post de radio deținut din 2019 de trustul Dogan Media

Emisiunea „Teo Show”, pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care a fost difuzată timp de 10 ani la acest post de televiziune, a fost întreruptă brusc. Oficialii Kanal D au emis o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele care au stat la baza acestei decizii. De asemenea, au subliniat că aceasta reprezintă doar o pauză și că aceasta continuă să fie vedeta postului Kanal D.