Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea sigure și bazate pe cloud, a câștigat două dintre cele mai importante distincții la Network Computing Awards UK 2023. 

Premiile sunt o recunoaștere a portofoliului său de produse și a brandului Zyxel, care poate oferi cele mai înalte niveluri de performanță, fiabilitate și plus valoare pentru organizațiile clienților de toate dimensiunile.

Platforma de management în cloud, Nebula, a fost numită „Produsul de gestionare a rețelei al anului”, în timp ce XMG1930-30 switch-ul multi-gigabit a fost declarat „Produsul Anului” pentru Infrastructura de Rețea. “După ce a primit premiile pentru al treilea an consecutiv, demonstrează că produsele Zyxel sunt recunoscute în cadrul comunității de rețelistică”, a declarat Crowley Wu, vicepreședinte de vânzări și marketing, Zyxel Networks.

"Suntem onorați să vedem atât Nebula, cât și switch-ul XMG1930-30 recunoscute în cadrul Network Computing Awards. Aceasta este o reflectare a respectului înalt pe care soluțiile Zyxel îl au astăzi, atât de clienții noștri utilizatori finali, cât și de profesioniștii și partenerii din rețea. Am înregistrat o creștere extraordinară cu Nebula, care este acum stabilită ca o platformă de încredere și de gestionare a rețelei pe care MSP-urile pot furniza niveluri excepționale de servicii.” a continuat Crowley Wu.

"Am văzut, de asemenea, un răspuns excelent la XMG1930-30 care, cu suport pentru 24 de porturi 2.5G și șase uplink-uri 10G, și capabilitățile sale "Layer 3 Lite" deschid noi drumuri pe piața IMM-urilor. Deși a fost lansat abia la începutul anului, a devenit deja unul dintre cele mai bine vândute din gama noastră de switch-uri multi-gigabit adaptabile și de înaltă performanță.”

Unul dintre principalele motive pentru succesul Zyxel, a declarat Crowley Wu, este abordarea metodică și fără compromisuri pe care compania o adoptă în cercetarea și dezvoltarea produselor.

"Ascultăm cu atenție opiniile clienților și partenerilor noștri și le introducem direct în procesul nostru de dezvoltare a produselor. Acest lucru, alături de inovația și investițiile pe care le facem pentru a ne asigura că folosim cele mai noi și mai bune tehnologii, înseamnă că soluțiile noastre răspund nevoilor reale, de zi cu zi ale clienților. "

Informații suplimentare despre platforma de gestionare a cloud-ului Nebula, switch-ul XMG1930-30 și gama cuprinzătoare Zyxel de soluții de acces wireless, securitate și infrastructură de rețea sunt disponibile de la companie sau de la oricare dintre partenerii săi autorizați. 

CP