loki sezonul 2

Vedeta lunii octombrie pe serviciul de streaming Disney+ este sezonul al doilea din serialul Loki.

La peste doi ani de la încheierea primului sezon, Loki se întoarce la Disney+ pentru încă șase episoade în Universul cinematografic Marvel. Spectacolul din Faza 5 continuă explorarea multiversului de către MCU, cauLoki și co. luptând pentru „sufletul Autorității pentru Variația Timpului”

Sezonul 2 „Loki” începe după finalul șocant al sezonului, când Loki se află într-o luptă pentru sufletul Time Variance Authority. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și care revin, Loki navighează un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a domnișoarei Minutes și a adevărului a ceea ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios.

Sezonul 2 „Loki” de la Marvel Studios îi are în distribuție pe Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, cu Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson.

Justin Benson și Aaron Moorhead, Dan DeLeeuw și Kasra Farahani sunt regizorii serialului de șase episoade. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson și Aaron Moorhead, Eric Martin și Michael Waldron sunt producători executivi, iar Trevor Waterson este co-producător executiv . Eric Martin este scriitorul principal.

Sezonul 2 „Loki” al Studiourilor Marvel se lansează exclusiv pe Disney+ pe 6 octombrie.