După ce a predat "conducerea" postului Realitatea PLUS către un alt acționar, Cosmin Gușă a preluat postul de radio Gold FM, unde prezintă și o emisiune politică care a intrat de mai multe ori în atenția CNA.

Întrunit în ședința publică din data de 14.11.2023, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a reclamațiilor primite și a decis să aplice următoarele sancțiuni:

- amendă de 10.000 de lei postului Gold FM pentru ediția din data de 19.08.2023 a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, difuzată cu încălcarea prevederilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, potrivit cărora „Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor”;

Forul a decis sancţionarea cu 10.000 de lei a emisiunii „Ce-i în Guşă, şi-n căpuşă!” din data de 19 august în care realizatorul Cozmin Guşă, în dialog cu jurnalistul Bogdan Comaroni, a rostogolit afirmaţii nedovedite despre vaccinuri, despre Covid, dar şi despre războiul din Ucraina şi „incubatoarele” de copii din Ucraina. 

Andrei Guşă, fiul lui Cozmin Guşă şi acţionar al postului de radio, a fost cel care a reprezentat postul de radio în faţa CNA. 

„Ştiu că premisa acestei emisiuni a fost ancheta aceea de la Newsweek, apărută în această vară, despre faptul că au fost nişte înţelegeri la nivel de servicii secrete între ruşi şi americani care să seteze anumite limite. Spre exemplu ca niciodată retorica Rusiei să ajungă la bomba nucleară”, le-a spus Andrei Guşă membrilor CNA, care a mai precizat că Bogdan Comaroni, invitatul emisiunii în cauză, are o apetenţă cam mare pentru teoria conspiraţiei pentru gustul său. 

Despre discuţiile despre vaccin, Andrei Guşă a afirmat simplu: „Legat de vaccinuri, nu am nimic de zis în apărarea noastră.”, citat de Pagina de Media.