Postul de televiziune E! anunță recomandările lunii decembrie și grila de programe completa.

CLOSE UP

CONTINUA DE LUNI PANA VINERI, DE LA 18:00, CATE DOUA EPISOADE, PANA PE 26 DECEMBRIE

Barfele, stralucirea si eleganta sunt toate in meniu, in aceasta emisiune in care profitam de sansa de a pune lumina reflectoarelor pe unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood — in portii duble! Transforma o seara obisnuita, de luni pana vineri, intr-o intalnire cu actorii tai preferati, numai la E!.

House Of Villains

Găzduit de Joel McHale, acest reality-show plin de figuri sinistre aduce sub un singur acoperiș 10 dintre cele mai emblematice și mai infame figuri malefice ale micului ecran. Acestea trebuie să se manipuleze unii pe alții și să se întreacă într-o serie de provocări, pentru a câștiga un premiu în bani și titlul de „Cel mai malefic personaj din America”.


Watch What Happens Live

Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din  domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut intens subiecte 
diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată în New York, emisiunea de neratat este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! News

Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea 
vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de pe E!.

Grila de programe completă este disponibila aici.