Orange TV Go, serviciul ce permite umărirea de canale tv prin intermediul unei aplicatii sau online, pe site-ul dedicat, are din luna noiembrie un număr mai mare de canale tv disponibile.

Serviciul ofera de acum acces la mai multe posturi de televiziune din lista must carry dar si la un post de televiziune de sport.

Astfel, postul Sport Extra poate fi urmarit de cei care au active optiunile TV premium sau Go Premium.

Posturile din lista must carry a CNA, disponibile acum și în aplicația TV Go sunt: Medika TV, IDA TV, Exploris, Traditional TV, TV AS, EMI TV, Party Mix, Disco Mix, Atomic și Rapsodia.

De precizat ca aplicația Orange TV Go este disponibilă pe Android, iOS, smart tv și online. Disponibilitatea canalelor este conditionata de tipul de dispozitiv folosit.

Abonamentele Orange TV Go sunt disponibile celor care au contractate servuicii de televiziune, internet, telefonie mobila sau prin intermediul activarii unor extraopțiuni.

Dacă ești client Orange România, ai acces la canale TV, filme și seriale dacă ai una din următoarele oferte:

  • Abonamente Orange de minim 10 € au acces inclus la 35 de canale românești printre care și posturile PRO TV, precum și la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited
  • Abonamente Orange mai mici de 10 € sau abonamente Fix Net 4G - acces inclus la 30 de canale românești
  • Abonamente de TV prin cablu sau prin satelit – acces la până la 85 de canale TV
  • Opțiunile Orange TV Go – acces la până la 100 de canale TV

Indiferent ca ești client Orange România sau Orange România Communications, poți accesa conținutul gratuit din Orange TV Go, cum ar fi: canalul Orange Info, precum și filmele sau posturile TV oferite gratuit în cadrul promoțiilor.

Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD nu pot fi accesate de pe laptop sau în browser-ul de pe telefon pe site-ul tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au fie un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale, fie au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV.

Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România.