the marvels

Nu există cale de întoarcere; The Marvels de la Disney va avea o perioadă dificilă în a-și recupera bugetul masiv în rulajul său teatral, care, după toate probabilitățile, se va încheia probabil cu cel mai mic venit global din istoria Universului Cinematic Marvel. 

Cel de-al 33-lea film din franciza de film cu cele mai mari încasări din toate timpurile a oferit cifre îngrijorător de scăzute atât pe plan intern, cât și în întreaga lume în weekendul său de deschidere.

The Marvels a câștigat 47 de milioane de dolari la debutul său în Statele Unite, un nivel scăzut al francizei, și a adăugat încă 63 de milioane de dolari din teritoriile de peste mări, pentru o deschidere globală cumulată de 110 de milioane de dolari. 

Acesta este semnificativ mai mic decât cei 455 de milioane de dolari pe care Captain Marvel din 2019 le-a încasat în deschiderea sa globală. Filmul respectiv a condus un val de anticipare pentru Avengers: Endgame, în drum spre o lansare de 426 de milioane de dolari la nivel intern și 1,1 miliarde de dolari la nivel global.

Dar lucrurile s-au schimbat de atunci. În timp ce Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange în Multiverse of Madness și Guardians of the Galaxy Vol. 3 au avut rezultate splendide la box office în epoca post-pandemie, Ant-Man and the Wasp: Quantumania de anul trecut și Thor: Love and Thunder de anul trecut au fost considerate a avea performanțe slabe. 

În combinație cu primirea călduță pe care o au primit-o mai multe seriale Disney+ MCU și cu sentimentul general vertiginos față de cinematograful cu supereroi, The Marvels avea să se confrunte mereu cu o sarcină dificilă.