Postul de televiziune E! anunță grila de programe și recomandările pentru luna ianuarie 2024.

Live From E!

Marti, 16 ianuarie, de la ora 22:00

The Red Carpet Ia loc în primul rând la defilarea vedetelor de pe covorul roșu, pentru că E! te invită la cea mai importantă gală de premiere din industria televiziunii: Premiile Emmy! Cele mai strălucitoare staruri din televiziune sunt gata să participe la gală, iar tot ce trebuie să facă publicul este să se relaxeze și să le admire! Pregătește-te pentru o seară cu ținute și interviuri memorabile pe măsură ce vedetele celor mai bune formate TV pășesc pe covorul roșu, doar la E! 

HOUSE OF VILLAINS

CONTINUA DUMINICA, DE LA 22:00

ULTIMUL EPISOD VA FI DIFUZAT PE 21 IANUARIE

Gazduit de Joel McHale, acest reality-show plin de figuri sinistre aduce sub un singur acoperis 10 dintre cele mai emblematice si mai infame figuri malefice ale micului ecran. Acestea trebuie sa se manipuleze unii pe altii si sa se intreaca intr-o serie de provocari, pentru a castiga un premiu in bani si titlul de ,Cel mai malefic personaj din America”.

WATCH WHAT HAPPENS LIVE

CONTINUA DIN 10 IANUARIE

DE LUNI PANA VINERI DE LA ORA 01:00

Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut in platou numerosi invitati din domeniul divertismentului, politicii si culturii pop, alaturi de care acesta a dezbatut intens subiecte diverse: de la moda, pana la titlurile recente din presa. inregistrata in New York, emisiunea de neratat este difuzata in exclusivitate de E! si are in portofoliu invitati ca Liam Neeson, Jimmy Fallon si Mariah Carey.

E! News

CONTINUA DIN 10 IANUARIE

DE MARTI PANA VINERI, DE LA 01:30

Afla toate detaliile din culise, urmarind cele mai recente zvonuri despre celebritati, stiri din lumea vedetelor, dar si din industria de divertisment, in emisiunea de pe E!.


Grila completa de programe pentru luna ianuarie este disponibila aici.