Bolt Food s-a asociat cu restaurante partenere din București și Cluj-Napoca pentru a oferi, gratuit, băuturi calde livratorilor de mâncare pe durata sezonului rece, în semn de apreciere pentru serviciile lor. 

Inițiativa poartă numele Hot Spots și își propune să ajute restaurantele și curierii să își consolideze relațiile și să sprijine comunitatea locală.

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat: „Bolt are o rețea internațională formată din 3,5 milioane de parteneri, șoferi și livratori, care reprezintă pilonul principal al platformei noastre. Prin inițiativa Hot Spots, dorim să ne arătăm aprecierea pentru efortul și dedicarea lor față de comunitățile locale pe care le deservim în aplicația Bolt Food. Așadar, am lansat această campanie alături de restaurante partenere, pentru a susține bunăstarea curierilor în sezonul rece, dominat de temperaturi scăzute, zăpadă și ploaie.” 

Punctele Hot Spot sunt disponibile în restaurantele selectate din București și Cluj-Napoca, în timpul orelor de program. Printre restaurantele partenere Bolt Food care participă la această campanie se numără Le Bab Fried Chicken, Supa Dupa, Papila din București și Rosa, Il Forno, London Brothers din Cluj. 

Curierii vor fi anunțați despre inițiativa Hot Spots prin intermediul canalelor de comunicare directă, inclusiv prin e-mail, social media sau postări pe blog. Tot ce trebuie să facă pentru a primi băutura este să o revendice atunci când ridică o comandă activă de la restaurant.

De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a livra când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.